Wij helpen u uw bedrijfsreis belasting aftrekbaar te maken Bedrijfsreis

Wilt u een unieke en onvergetelijke bedrijfsreis organiseren? Dan merkt u al snel dat het best lastig is om een bedrijfsreis te vinden die aan al uw wensen voldoet. Wij helpen u graag met de organisatie zodat u onbezorgd op reis kunt en verzekerd bent van een onvergetelijke belevenis.

Authentieke en onvergetelijke bedrijfsreizen
Wij zijn gespecialiseerd in authentieke en onvergetelijke bedrijfsreizen waarbij de beleving centraal staat. En u zult zien: wanneer je eenmaal geraakt bent door een van onze bijzondere belevenissen, wil je nooit meer anders!

Volledig verzorgd
Wij nemen u alle zorgen uit handen: de reis, de overnachtingen, invulling van het programma en de catering. Op die manier kunt u onbezorgd genieten van uw bedrijfsreis.

Bedrijfsreis belasting-aftrekbaar
Wij helpen u graag – naast het tot in de puntjes organiseren van uw bedrijfsreis – met het fiscaal gedeeltelijk of geheel aftrekbaar maken van uw bedrijfsreis zodat u achteraf geen nare naheffingen krijgt. Wilt u meer weten over al onze tips lees dan onze blog.

Nieuwsgierig geworden naar onze bedrijfsreizen?
Neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken en te luisteren naar uw wensen.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

  • Wilt u echt iets heel bijzonders beleven?
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Afspraak maken? Wij komen graag langs

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

Blog

Waarom zou je het wiel uitvinden?

Veel bedrijven denken dat ze goedkoper uit zijn wanneer ze hun incentive of personeelsreis zelf regelen. Privé regelLees verder

Onze gids in Oostenrijk, Ron Kapteyn

Ron Kapteyn, onze gids in Oostenrijk Als Sailing Dutchman zijn we erg blij met ‘onze man’ in Oostenrijk:Lees verder

Digital Transformation

Wij krijgen steeds vaker signalen dat veel mensen zich zorgen maken over de digitale transformatie en eigenlijk nietLees verder