Disruption op hoog niveau Digital Transformation Escape Weekend

Word je bijna gek van de enorme stroom aan buzz words zoals Blockchain, Artificial Intelligence, Cyber Security en Big Data? En vraag je je af waar, wanneer en hoe Digital Transformation jouw bedrijf gaat raken? Dat begrijpen wij van Sailing Dutchman heel goed, en daarom zijn we een unieke samenwerking gestart met het gerenommeerde bedrijf Digital Rocks.

Tijd voor een Escape hoog in de Oostenrijkse Alpen
De hoogste tijd dus voor een Escape en een Break, hoog in de Alpen vanuit een Oostenrijkse boerderij. Wat is Digital Transformation nou eigenlijk? Wat is de impact op jouw bedrijf? Wat zijn faal- en slaagfactoren? Hoe ziet het leiderschap van morgen eruit? Wat moet je met je bedrijfscultuur? Je gaat in een klein groepje aan de slag om op al deze vragen antwoorden te vinden. Of je nu aan de start staat van Digital Transformation of er al middenin zit, dit weekend wordt gegarandeerd het mooiste van 2019!

Gamification en activiteiten
Het wordt een weekend vol informatie maar ook met geweldige activiteiten. Gamification, simulaties en workshops, afgewisseld met sneeuwschoenwandelen, ijsklimmen, kampvuurdialogen en andere activiteiten in de bergen.

Inspiratie en netwerken
Laat je inspireren door de deelnemers van andere bedrijven. En maak tevens gebruik van de kans om met elkaar op een unieke manier te netwerken op een heel bijzondere plek in Oostenrijkse Alpen.

Meer weten over onze Digital Transformation Escape weekenden?
Neem dan snel contact met ons op. En let op: ons eerste weekend start al op 14 maart. Geef je dus snel op want vol=vol

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Samen uw event samenstellen

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

  • Maak snel een afspraak om samen te brainstormen
  • Wij helpen bij het WKR proof maken van uw event of incentive
  • Waar wacht je nog op?

Afspraak maken? Wij komen graag langs

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

Blog

Met code rood naar Oostenrijk

Met Code Rood naar een event in Oostenrijk.De weersvoorspellingen voor Oostenrijk waren duidelijk de afgelopen week: sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw.

Passie en plezier

Events en Incentives met passie en plezier Als Sailing Dutchman zijn we, zoals je weet, continu op zoekLees verder

De WKR als investering in een incentive of event

De WKR als investering in een incentive of event  Je ziet overal dat het personeelstekort steeds nijpender wordt.Lees verder