• Nederlands

Ga duurzaam op reis met je collega’s

Duurzaam op reis is niet alleen beter voor de wereld, het levert vaak ook nog mooiere verhalen op. Zeg eens eerlijk, welk verhaal vertel je liever als je weer thuis bent? “Ik ben met mijn collega’s op wintersport geweest in Ischgl, waar we iedere avond aan een VIP-tafel een vijf-gangen diner hadden en champagne dronken.” Of: “Ik ben met collega’s op wintersport geweest naar Karinthië. We hebben een sneeuwschoenwandeling gemaakt met de Ranger van het Nationaal Park en we hadden een exclusief feest in een berghut waar we met een arrenslee naartoe gingen.”

Nuttige reistijd

Ga eens op reis met de trein of met een zeilschip, dat biedt gelijk de mogelijkheid om de reistijd nuttig in te vullen. In plaats van de halve dag te verdoen met wachten en inchecken op het vliegveld, heb je aan boord van het zeilschip echt de tijd voor elkaar. En ondertussen brengt de schipper met zijn bemanning jullie naar je bestemming. Op die manier is je reis geen verloren tijd, maar tijd om tot elkaar te komen en zinvol in te vullen. Verder is een reis met een zeilschip ook gewoon een toffe ervaring en levert het af en toe een leuke onderbreking op als de schipper hulp nodig heeft om bijvoorbeeld een zeil te hijsen.

Kies lokaal

Kies je toch voor een reis met het vliegtuig, kies dan in ieder geval ook voor lokaal. Overnacht bij een local in plaats van bij een grote hotelketen. Eet vers en van leveranciers uit de regio. Zo levert jouw reis ook een bijdrage aan de economie ter plekke. Wil je echt een verschil maken? Ga dan bijvoorbeeld ook een middag milieujutten als je op Terschelling bent. Deze lokale plekken en kleinschalige activiteiten zijn vaak niet zo makkelijk te vinden en verschijnen al helemaal niet bovenaan in de zoekresultaten, maar die zoektocht nemen wij je graag uit handen.

Duurzame inzetbaarheid

Duurzaamheid heeft niet enkel betrekking op de ecologische impact op de omgeving. Heb je al eens nagedacht hoe jouw reis kan bijdragen aan een bedrijf met fitter en vrolijker personeel? Investeren in vitaliteit levert op de lange termijn betere resultaten op de werkvloer. Nog nooit over nagedacht? Neem contact op, dan brainstormen we samen over een vitaliteitsuitje.

Suggesties voor duurzame personeelsreizen

Wij doen je graag een paar suggesties voor duurzame personeelsreizen. Locaties waar je de ruimte hebt en locaties die je gegarandeerd verrassen. Wij zijn al sinds jaar en dag fan van en bekend op de Waddeneilanden. Binnen de landsgrenzen, maar toch waan je je in een totaal andere omgeving. Authentiek Oostenrijk, ga van de gebaande paden (of pistes) af en kies voor een anders dan anders wintersportervaring. Een wintersportervaring waar zelfs niet-skiërs blij van worden. Ook een winterse bestemming, maar dan richting het hoge noorden: Fins Lapland, waar je kan ijsvissen, een tocht kunt maken met sledehonden en waar je kan slapen onder het noorderlicht. Liever geen sneeuw en ijs? Kies dan voor Schotland. Deze regio met ruige natuur, whiskydestilleerderijen en nog meer ruige natuur staat garant voor nieuwe avonturen.

Meer informatie over duurzame personeelsreizen

Wij geven je graag advies over hoe jij bewust kan kiezen voor een duurzame reis. Neem contact met ons op om kennis te maken en jouw wensen te delen. Je zult merken: niets is ons te gek en we denken graag met je mee.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Coronaproof
  • Op een leuke manier werken aan een vitaler bedrijf
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Voor events met blijvende impact

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Blog

Springtij Forum 2020

Toegevoegde waarde

We horen het de laatste tijd regelmatig van onze klanten: er moet wat gebeuren. We zijn klaar metLees verder

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder