Oesters proeven, watersporten en nog veel meer Bedrijfsuitje Zeeland

Zeeland is de provincie van prachtige brede stranden, weidse landschappen, historische steden en vele watersportmogelijkheden. Bovendien heeft Zeeland de meeste zonuren van ons land.Een ideale omgeving voor een geweldig bedrijfsuitje

Mossels en oesters (plukken en proeven)
Nationaal Park de Oosterschelde is een wereldberoemd natuurgebied met een rijke variatie aan flora en fauna. Zo liggen de oesters, mosselen en alikruiken er letterlijk voor het oprapen. Het is een unieke ervaring om deze te plukken en te proeven. Eten zo uit zee, verser kan het niet!

Suppen door de grachten van Middelburg
Suppen is een nieuwe vorm van watersport die steeds populairder wordt. En dat is niet zo vreemd, want het is laagdrempelig, anders dan anders en toch sportief. Het is een geweldige ervaring om met collega’s of relaties te suppen door de grachten van Middelburg. Op het water ziet de wereld er immers totaal anders uit! Suppen in Middelburg is onze tip voor een bedrijfsuitje in Zeeland.

Zeilen met historische schepen
Zeilen geeft ruimte aan de gedachten en rust in het hoofd. En dat geldt nog meer wanneer u zeilt op een authentiek en historisch zeilschip. De wind in de zeilen, de blik op oneindig en volle kracht voluit! Zeeland biedt, als watersportprovincie bij uitstek, volop mogelijkheden voor een geweldige zeilervaring. Ontdek bijvoorbeeld de Westerschelde met zijn open verbinding naar zee, vaar over het prachtige en besloten Veerse Meer of verken de unieke natuur van de Oosterschelde. Pure vrijheid, puur genieten!

Contact
naar de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Zeeland? Neem dan snel contact met ons op!

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Foto’s van deze reis

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

Samen uw event samenstellen

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water, of het nu om een bedrijfsuitje, een vergadering of om teambuilding gaat. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

  • Wij maken uw event WKR proof!
  • Events in binnen- en buitenland
  • Waar wacht je nog op?

Afspraak maken? Wij komen graag langs

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.