Oesters proeven, watersporten en nog veel meer Bedrijfsuitje Zeeland

Bedrijfsuitje naar Zeeland organiseren? Zeeland is de provincie van prachtige brede stranden, weidse landschappen, historische steden en vele watersport mogelijkheden. Bovendien heeft Zeeland de meeste zonuren van ons land.Een ideale omgeving voor een geweldig bedrijfsuitje

Mossels en oesters (plukken en proeven)
Nationaal Park de Oosterschelde is een wereldberoemd natuurgebied met een rijke variatie aan flora en fauna. Zo liggen de oesters, mosselen en alikruiken er letterlijk voor het oprapen. Het is een unieke ervaring om deze te plukken en te proeven.  En wat is er mooier dan dineren op een zandbank in de Oosterschelde. Dit is echt een onvergetelijk ervaring. En je eet het zo uit zee, verser kan het niet!

Bedrijfsuitje watersport in Zeeland
Als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje watersport is Zeeland echt een ideale bestemming. De mogelijkheden op het water zijn er eindeloos. Zeilen, suppen, wake-boarden of sloepvaren zijn maar een greep uit de vele mogelijkheden. Het Veerse meer leent zich hier echt uitstekend voor. Door haar beschutte en centrale ligging en variëteit aan mogelijkheden is dit een ideale uitvals basis voor een actief bedrijfsuitje op het water. En mocht je graag iets in het zoute water willen doen dan is het Noordzee strand aan de andere kant van de dijk.
Een van onze specials is het zeilen met traditionele Hoogaarsen en tussen de middag mosselen eten in  de Campveerse toren. Dit wil je echt niet missen.

Bedrijfsuitje Zeeland  WKR-proof?
Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsuitje naarVlieland gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting aftrekbaar) te maken. Aan de hand van uw wensen geven wij u graag advies over de beste mogelijkheden.

Meer weten over een bedrijfsuitje in Zeeland?

Neem dan snel contact met ons op en vraag een vrijblijvend voorstel bij ons aan.

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Coronaproof
  • Op een leuke manier werken aan een vitaler bedrijf
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Voor events met blijvende impact

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Blog

Toegevoegde waarde

We horen het de laatste tijd regelmatig van onze klanten: er moet wat gebeuren. We zijn klaar metLees verder

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder

Mis jij je collega’s al?

Het zijn bijzondere tijden momenteel. Zo wordt, om begrijpelijke redenen, iedereen opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken, enLees verder