Oesters proeven, watersporten en nog veel meer Bedrijfsuitje Zeeland

Bedrijfsuitje naar Zeeland organiseren?Zeeland is de provincie van prachtige brede stranden, weidse landschappen, historische steden en vele watersport mogelijkheden. Bovendien heeft Zeeland de meeste zonuren van ons land.Een ideale omgeving voor een geweldig bedrijfsuitje

Mossels en oesters (plukken en proeven)
Nationaal Park de Oosterschelde is een wereldberoemd natuurgebied met een rijke variatie aan flora en fauna. Zo liggen de oesters, mosselen en alikruiken er letterlijk voor het oprapen. Het is een unieke ervaring om deze te plukken en te proeven. Eten zo uit zee, verser kan het niet!

Suppen door de grachten van Middelburg
Suppen is een nieuwe vorm van watersport die steeds populairder wordt. En dat is niet zo vreemd, want het is laagdrempelig, anders dan anders en toch sportief. Het is een geweldige ervaring om met collega’s of relaties te suppen door de grachten van Middelburg. Op het water ziet de wereld er immers totaal anders uit! Suppen in Middelburg is onze tip voor een bedrijfsuitje in Zeeland.

Zeilen met historische schepen
Zeilen geeft ruimte aan de gedachten en rust in het hoofd. En dat geldt nog meer wanneer u zeilt op een authentiek en historisch zeilschip. De wind in de zeilen, de blik op oneindig en volle kracht voluit! Zeeland biedt, als watersport provincie bij uitstek, volop mogelijkheden voor een geweldige zeilervaring. Ontdek bijvoorbeeld de Westerschelde met zijn open verbinding naar zee, vaar over het prachtige en besloten Veerse Meer of verken de unieke natuur van de Oosterschelde. Pure vrijheid, puur genieten!

Meer weten over een bedrijfsuitje in Zeeland?

Neem dan snel contact met ons op en vraag een vrijblijvend voorstel bij ons aan.

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Maak snel een afspraak om samen te brainstormen
  • Wij helpen bij het WKR proof maken van uw event of incentive
  • Waar wacht je nog op?

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

Blog

Met code rood naar Oostenrijk

Met Code Rood naar een event in Oostenrijk.De weersvoorspellingen voor Oostenrijk waren duidelijk de afgelopen week: sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw.

Passie en plezier

Events en Incentives met passie en plezier Als Sailing Dutchman zijn we, zoals je weet, continu op zoekLees verder

De WKR als investering in een incentive of event

De WKR als investering in een incentive of event  Je ziet overal dat het personeelstekort steeds nijpender wordt.Lees verder