Oesters proeven, watersporten en nog veel meer Bedrijfsuitje Zeeland

Bedrijfsuitje naar Zeeland organiseren? Zeeland is de provincie van prachtige brede stranden, weidse landschappen, historische steden en vele watersport mogelijkheden. Bovendien heeft Zeeland de meeste zonuren van ons land.Een ideale omgeving voor een geweldig bedrijfsuitje

Mossels en oesters (plukken en proeven)
Nationaal Park de Oosterschelde is een wereldberoemd natuurgebied met een rijke variatie aan flora en fauna. Zo liggen de oesters, mosselen en alikruiken er letterlijk voor het oprapen. Het is een unieke ervaring om deze te plukken en te proeven. Eten zo uit zee, verser kan het niet!

Suppen door de grachten van Middelburg
Suppen is een nieuwe vorm van watersport die steeds populairder wordt. En dat is niet zo vreemd, want het is laagdrempelig, anders dan anders en toch sportief. Het is een geweldige ervaring om met collega’s of relaties te suppen door de grachten van Middelburg. Op het water ziet de wereld er immers totaal anders uit! Suppen in Middelburg is onze tip voor een bedrijfsuitje in Zeeland.

Zeilen met historische schepen
Zeilen geeft ruimte aan de gedachten en rust in het hoofd. En dat geldt nog meer wanneer u zeilt op een authentiek en historisch zeilschip. De wind in de zeilen, de blik op oneindig en volle kracht voluit! Zeeland biedt, als watersport provincie bij uitstek, volop mogelijkheden voor een geweldige zeilervaring. Ontdek bijvoorbeeld de Westerschelde met zijn open verbinding naar zee, vaar over het prachtige en besloten Veerse Meer of verken de unieke natuur van de Oosterschelde. Pure vrijheid, puur genieten!

Bedrijfsuitje Zeeland  WKR-proof?
Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsuitje naarVlieland gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting aftrekbaar) te maken. Aan de hand van uw wensen geven wij u graag advies over de beste mogelijkheden.

Meer weten over een bedrijfsuitje in Zeeland?

Neem dan snel contact met ons op en vraag een vrijblijvend voorstel bij ons aan.

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Wilt u echt iets heel bijzonders beleven?
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

Blog

Onze gids in Oostenrijk, Ron Kapteyn

Ron Kapteyn, onze gids in Oostenrijk Als Sailing Dutchman zijn we erg blij met ‘onze man’ in Oostenrijk:Lees verder

Digital Transformation

Wij krijgen steeds vaker signalen dat veel mensen zich zorgen maken over de digitale transformatie en eigenlijk nietLees verder

Liftend van Zeist naar Friesland want het water trok

Als kind groeide ik op in Zeist ging er naar school en had er een mooie jeugd, deLees verder