Beleef een geweldig muziekspektakel in Rotterdam Hessel en Tess na dertig jaar weer naar Ahoy!

Dertig jaar nadat hij een legendarisch concert gaf in Ahoy Rotterdam, komt Hessel van der Kooij samen met dochter Tess weer naar Rotterdam voor een geweldige muziekspektakel. Beleef het mee met uw relaties en/of medewerkers!

Fenomeen op Terschelling
Hessel en Tess zijn met hun muziekcafé De Groene Weide een fenomeen op Terschelling en ver daarbuiten. Je vindt er sfeer, muziek, gezelligheid en heel veel Terschelling-gevoel.

Begrip op Terschelling
Al op zijn zestiende werd Hessel kroegbaas. Aangezien er in die tijd nog weinig gasten kwamen, speelde hij iedere avond op zijn gitaar. Van het een kwam het ander, en Hessel en zijn muziekcafé werden een begrip, zowel op Terschelling als ver daarbuiten.

Uitverkocht Ahoy
In 1991 besloot Hessel dat hij ook wel eens op de wal op kon treden. Hij pakte dat meteen goed aan met een legendarisch optreden in Ahoy, in een uitverkochte zaal met dolenthousiast publiek. Er zouden optredens volgen in Thialf, de HMH, Vredenburg en twee jaar geleden, samen met dochter Tess, in de Ziggo Dome. Na afloop waren de reacties unaniem lovend. Dat smaakte naar meer! En op 14 maart 2020 is het zover: dan staan vader en dochter in Ahoy Rotterdam!

Muzikaal spektakel
Het optreden in Ahoy belooft weer een geweldig muzikaal spektakel te worden. Kaartjes zijn te koop via Ahoy.nl/hesseltess. Uiteraard zijn er ook volop hospitality-mogelijkheden voor uw bedrijf. Wilt u uw gasten ontvangen met een met hapje en drankje, wilt u een eigen ontvangstruimte, of heeft u andere wensen? Wij vertellen u graag wat er mogelijk is.

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden rond het concert?
Vul dan snel het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

 

 

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Blog

Bedrijfsuitje als investering

Veel bedrijven zien een bedrijfsuitje uitsluitend als kostenpost.Het goede nieuws is dat je dat ook anders kunt zien. Een uitje of evenement kan ook een investering zijn in je bedrijf..

Bedrijfsuitjes met een doel: stel plezier en vitaliteit centraal

Vaak ontstaan de beste ideeën tijdens een goed gesprek met onze relaties. Zo zat ik een tijdje terugLees verder

Het Terschelling-gevoel in Ahoy!

Als je aankomt op Terschelling en van de loopplank stapt, dan overvalt je meteen een bepaald gevoel. HetLees verder