Sfeervol genieten op het IJ bij Amsterdam Kerst of nieuwjaarsreceptie op een Zeilschip

Nieuwjaarsarrangement op een authentiek zeilschip
De herfst is gearriveerd en langzaam maar zeker komt het einde van het jaar inzicht. Het zijn de maanden van Kerst en Oud&Nieuw, en dus van sfeer, gezelligheid en samenzijn. Sailing Dutchman Events draagt hier graag een steentje aan bij en heeft voor u een sfeervol en gezellig Kerst/Nieuwjaarsarrangement samengesteld.

Nieuwjaarsreceptie
Of het nou om een nieuwjaarsreceptie of kerstborrel gaat, wij verzorgen het graag voor u. Wat denkt u van gezellig samen borrelen op een authentiek zeilschip met uitzicht op de fraai verlichte skyline van Amsterdam? Een unieke en sfeervolle ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.

Sfeervol genieten
U stapt op bij Amsterdam IJburg (andere locaties in overleg mogelijk)dat zowel met het openbaar vervoer als per auto gemakkelijk te bereiken is. Zodra u het schip opstapt, wordt u voorzien van een lekker hapje en drankje en ervaart u meteen de warmte en gezelligheid van zo’n authentiek zeilschip. Gedurende de avond wordt er sfeervolle muziek gedraaid en zijn er diverse overheerlijke en luxe hapjes. Natuurlijk kunnen wij aan boord ook livemuziek (jazz, rockband, singer/songwriter) of een dj voor u verzorgen.

Diner mogelijkheden
Wilt u naast borrelen ook uitgebreid dineren? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Na het borrelen kunt u dan genieten van een walking diner bestaande uit – naar keuze – 5, 6 of 7 gangen.

Meer weten over onze Nieuwjaarsarrangementen
Benieuwd geworden naar het Nieuwjaararrangement? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die Sailing Dutchman Events te bieden heeft en neem snel contact met ons op!

Bel direct met 0566-622222 voor een vrijblijvend voorstel op maat!

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Wilt u echt iets heel bijzonders beleven?
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sailing Dutchman op Instagram

Blog

Onze gids in Oostenrijk, Ron Kapteyn

Ron Kapteyn, onze gids in Oostenrijk Als Sailing Dutchman zijn we erg blij met ‘onze man’ in Oostenrijk:Lees verder

Digital Transformation

Wij krijgen steeds vaker signalen dat veel mensen zich zorgen maken over de digitale transformatie en eigenlijk nietLees verder

Liftend van Zeist naar Friesland want het water trok

Als kind groeide ik op in Zeist ging er naar school en had er een mooie jeugd, deLees verder