Sfeervol genieten op het IJ bij Amsterdam Kerst of nieuwjaarsreceptie op een Zeilschip

Nieuwjaarsarrangement op een authentiek zeilschip
De herfst is gearriveerd en langzaam maar zeker komt het einde van het jaar inzicht. Het zijn de maanden van Kerst en Oud&Nieuw, en dus van sfeer, gezelligheid en samenzijn. Sailing Dutchman Events draagt hier graag een steentje aan bij en heeft voor u een sfeervol en gezellig Kerst/Nieuwjaarsarrangement samengesteld.

Nieuwjaarsreceptie
Of het nou om een nieuwjaarsreceptie of kerstborrel gaat, wij verzorgen het graag voor u. Wat denkt u van gezellig samen borrelen op een authentiek zeilschip met uitzicht op de fraai verlichte skyline van Amsterdam? Een unieke en sfeervolle ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.

Sfeervol genieten
U stapt op bij Amsterdam IJburg (andere locaties in overleg mogelijk)dat zowel met het openbaar vervoer als per auto gemakkelijk te bereiken is. Zodra u het schip opstapt, wordt u voorzien van een lekker hapje en drankje en ervaart u meteen de warmte en gezelligheid van zo’n authentiek zeilschip. Gedurende de avond wordt er sfeervolle muziek gedraaid en zijn er diverse overheerlijke en luxe hapjes. Natuurlijk kunnen wij aan boord ook livemuziek (jazz, rockband, singer/songwriter) of een dj voor u verzorgen.

Diner mogelijkheden
Wilt u naast borrelen ook uitgebreid dineren? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Na het borrelen kunt u dan genieten van een walking diner bestaande uit – naar keuze – 5, 6 of 7 gangen.

Meer weten over onze Nieuwjaarsarrangementen
Benieuwd geworden naar het Nieuwjaararrangement? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die Sailing Dutchman Events te bieden heeft en neem snel contact met ons op!

Bel direct met 0566-622222 voor een vrijblijvend voorstel op maat!

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Maak snel een afspraak om samen te brainstormen
  • Wij helpen bij het WKR proof maken van uw event of incentive
  • Waar wacht je nog op?

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sailing Dutchman op Instagram

Blog

Met code rood naar Oostenrijk

Met Code Rood naar een event in Oostenrijk.De weersvoorspellingen voor Oostenrijk waren duidelijk de afgelopen week: sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw.

Passie en plezier

Events en Incentives met passie en plezier Als Sailing Dutchman zijn we, zoals je weet, continu op zoekLees verder

De WKR als investering in een incentive of event

De WKR als investering in een incentive of event  Je ziet overal dat het personeelstekort steeds nijpender wordt.Lees verder