• nl

Muziek en heel veel eilandgevoel Hessel en Tess: een fenomeen op Terschelling

Een bezoek aan Terschelling is pas echt geslaagd als je bij Hessel van der Kooij en zijn dochter Tess bent geweest in De Groene Weide. Heerlijk swingen, genieten van muziek en gezelligheid, overgoten met heel veel Terschelling-gevoel.

Begrip op Terschelling
Al op zijn zestiende werd Hessel kroegbaas, en aangezien er in die tijd nog weinig gasten kwamen, speelde hij iedere avond op zijn gitaar. Van het een kwam het ander, en Hessel en zijn muziekcafé werden een begrip, zowel op Terschelling als ver daarbuiten.

Uitverkocht Ahoy
In 1991 besloot Hessel dat hij ook wel eens op de wal op kon treden. Hij pakte dat meteen goed aan met een legendarisch optreden in Ahoy, in een uitverkochte zaal met dolenthousiast publiek. Er zouden optredens volgen in Thialf, de HMH, Vredenburg en twee jaar geleden, samen met dochter Tess, in de Ziggo Dome. En op 14 maart 2020 staan vader en dochter in Ahoy Rotterdam!

Groene Weide fenomeen
Kortom: de Groene Weide op Terschelling is een fenomeen. Gelukkig zijn vader en dochter ondanks al het succes heel gewoon gebleven en treden ze nog steeds vrijwel iedere avond op in hun eigen muziekcafé. Gegarandeerd een swingende afsluiter na een actieve dag op Terschelling!

Professionele studio
Heel weinig mensen weten dat zich onder de Groene Weide een professionele muziekstudio bevindt. Ooit gebouwd door Hessel om niet iedere keer van het eiland af te hoeven als hij een plaat wilde opnemen, maar inmiddels zo geavanceerd dat er regelmatig bekende en nog onbekende artiesten naar Terschelling komen om er hun muziek op te nemen. Ook u kunt met uw bedrijf een dagje of dagdeel de studio induiken om een unieke eigen cd te maken. Geweldig leuk en leerzaam om te doen!

Nieuwsgierig geworden naar Hessel en Tess en de Groene Weide?
Vul dan snel het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! En wil je er op 14 maart 2020 bij zijn in de Ahoy klik dan hier voor meer informatie.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

Blog

Spaar zoveel mogelijk herinneringen

Tijdens onze vakantie met het gezin, afgelopen zomer, vroeg mijn oudste dochter: “Pap, wat doe jij nou eigenlijk,Lees verder

Muzikale kerstborrel op Terschelling

Muzikale kerstborrel op Terschelling Het valt niet mee om ieder jaar weer een goede jaarafsluiting te bedenken. Natuurlijk,Lees verder

“Het moet puur blijven”

“Het moet puur blijven” Vaak wordt ons gevraagd waarom we na Ziggo Dome weer een concert organiseren. DanLees verder