Hessel en Tess: een fenomeen op Terschelling

Muziek en heel veel eilandgevoel

Een bezoek aan Terschelling is pas echt geslaagd als je bij Hessel van der Kooij en zijn dochter Tess bent geweest in De Groene Weide. Heerlijk swingen, genieten van muziek en gezelligheid, overgoten met heel veel Terschelling-gevoel.

Uitverkocht Ahoy

In 1991 besloot Hessel dat hij ook wel eens op de wal op kon treden. Hij pakte dat meteen goed aan met een legendarisch optreden in Ahoy, in een uitverkochte zaal met dolenthousiast publiek. Er zouden optredens volgen in Thialf, de HMH, Vredenburg en twee jaar geleden, samen met dochter Tess, in de Ziggo Dome. En op 14 maart 2020 staan vader en dochter in Ahoy Rotterdam!

Groene Weide fenomeen

Kortom: de Groene Weide op Terschelling is een fenomeen. Gelukkig zijn vader en dochter ondanks al het succes heel gewoon gebleven en treden ze nog steeds vrijwel iedere avond op in hun eigen muziekcafé. Gegarandeerd een swingende afsluiter na een actieve dag op Terschelling!

 

Professionele studio

Heel weinig mensen weten dat zich onder de Groene Weide een professionele muziekstudio bevindt. Ooit gebouwd door Hessel om niet iedere keer van het eiland af te hoeven als hij een plaat wilde opnemen, maar inmiddels zo geavanceerd dat er regelmatig bekende en nog onbekende artiesten naar Terschelling komen om er hun muziek op te nemen. Ook u kunt met uw bedrijf een dagje of dagdeel de studio induiken om een unieke eigen cd te maken. Geweldig leuk en leerzaam om te doen!

Heeft u interesse in een van onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Nieuwsgierig geworden naar Hessel en Tess en de Groene Weide?

Vul dan snel het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! En wil je er op 14 maart 2020 bij zijn in de Ahoy klik dan hier voor meer informatie.

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens