• Nederlands

Muziek en heel veel eilandgevoel Hessel en Tess: een fenomeen op Terschelling

Een bezoek aan Terschelling is pas echt geslaagd als je bij Hessel van der Kooij en zijn dochter Tess bent geweest in De Groene Weide. Heerlijk swingen, genieten van muziek en gezelligheid, overgoten met heel veel Terschelling-gevoel.

Begrip op Terschelling

Al op zijn zestiende werd Hessel kroegbaas, en aangezien er in die tijd nog weinig gasten kwamen, speelde hij iedere avond op zijn gitaar. Van het een kwam het ander, en Hessel en zijn muziekcafé werden een begrip, zowel op Terschelling als ver daarbuiten.

Uitverkocht Ahoy

In 1991 besloot Hessel dat hij ook wel eens op de wal op kon treden. Hij pakte dat meteen goed aan met een legendarisch optreden in Ahoy, in een uitverkochte zaal met dolenthousiast publiek. Er zouden optredens volgen in Thialf, de HMH, Vredenburg en twee jaar geleden, samen met dochter Tess, in de Ziggo Dome. En op 14 maart 2020 staan vader en dochter in Ahoy Rotterdam!

Groene Weide fenomeen

Kortom: de Groene Weide op Terschelling is een fenomeen. Gelukkig zijn vader en dochter ondanks al het succes heel gewoon gebleven en treden ze nog steeds vrijwel iedere avond op in hun eigen muziekcafé. Gegarandeerd een swingende afsluiter na een actieve dag op Terschelling!

Professionele studio

Heel weinig mensen weten dat zich onder de Groene Weide een professionele muziekstudio bevindt. Ooit gebouwd door Hessel om niet iedere keer van het eiland af te hoeven als hij een plaat wilde opnemen, maar inmiddels zo geavanceerd dat er regelmatig bekende en nog onbekende artiesten naar Terschelling komen om er hun muziek op te nemen. Ook u kunt met uw bedrijf een dagje of dagdeel de studio induiken om een unieke eigen cd te maken. Geweldig leuk en leerzaam om te doen!

Nieuwsgierig geworden naar Hessel en Tess en de Groene Weide?

Vul dan snel het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! En wil je er op 14 maart 2020 bij zijn in de Ahoy klik dan hier voor meer informatie.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Coronaproof
  • Op een leuke manier werken aan een vitaler bedrijf
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Voor events met blijvende impact

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Meer mogelijkheden op Terschelling!

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Blog

Toegevoegde waarde

We horen het de laatste tijd regelmatig van onze klanten: er moet wat gebeuren. We zijn klaar metLees verder

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder

Mis jij je collega’s al?

Het zijn bijzondere tijden momenteel. Zo wordt, om begrijpelijke redenen, iedereen opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken, enLees verder