Hessel en Tess na dertig jaar weer naar Ahoy!

Beleef een geweldig muziekspektakel in Rotterdam

Dertig jaar nadat hij een legendarisch concert gaf in Ahoy Rotterdam, komt Hessel van der Kooij samen met dochter Tess weer naar Rotterdam voor een geweldige muziekspektakel. Beleef het mee met uw relaties en/of medewerkers!

Fenomeen op Terschelling

Hessel en Tess zijn met hun muziekcafé De Groene Weide een fenomeen op Terschelling en ver daarbuiten. Je vindt er sfeer, muziek, gezelligheid en heel veel Terschelling-gevoel.

Begrip op Terschelling

Al op zijn zestiende werd Hessel kroegbaas. Aangezien er in die tijd nog weinig gasten kwamen, speelde hij iedere avond op zijn gitaar. Van het een kwam het ander, en Hessel en zijn muziekcafé werden een begrip, zowel op Terschelling als ver daarbuiten.

Uitverkocht Ahoy

In 1991 besloot Hessel dat hij ook wel eens op de wal op kon treden. Hij pakte dat meteen goed aan met een legendarisch optreden in Ahoy, in een uitverkochte zaal met dolenthousiast publiek. Er zouden optredens volgen in Thialf, de HMH, Vredenburg en twee jaar geleden, samen met dochter Tess, in de Ziggo Dome. Na afloop waren de reacties unaniem lovend. Dat smaakte naar meer! En op 14 maart 2020 is het zover: dan staan vader en dochter in Ahoy Rotterdam!

Heeft u interesse in een van onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Muzikaal spektakel

Het optreden in Ahoy belooft weer een geweldig muzikaal spektakel te worden. Kaartjes zijn te koop via Ahoy.nl/hesseltess. Uiteraard zijn er ook volop hospitality-mogelijkheden voor uw bedrijf. Wilt u uw gasten ontvangen met een met hapje en drankje, wilt u een eigen ontvangstruimte, of heeft u andere wensen? Wij vertellen u graag wat er mogelijk is.

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden rond het concert?

Vul dan snel het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens