• Nederlands

Unieke en onvergetelijke incentive reizen High End Incentives

Wilt u met uw bedrijf een geweldige, onvergetelijke en exclusieve incentive beleven? Dan zijn wij graag uw partner. Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee. En dan is niets ons te gek, te moeilijk of te ingewikkeld. Wilt u zeilen op de Middellandse Zee, op safari in Zuid-Afrika of skiën in Canada? Wij regelen het voor u!

Canada
Het uitgestrekte Canada biedt zelfs de meest veeleisende skiër volop mogelijkheden voor een bijzondere en exclusieve wintersport-incentive. Wij kennen de meest schitterende locaties die (nog) onontdekt zijn. Geniet van een bijzonder exclusieve wintersportervaring in gebieden die nog puur, authentiek en kleinschalig zijn, maar ongekende skimogelijkheden bieden.

Zeilen op de Middellandse Zee
De mogelijkheden van een zeil incentive in het Middellandse Zeegebied zijn eindeloos. Geniet van de oneindige vergezichten, de eindeloze horizon en de prachtig blauwe, heldere zee. Ontdek de vele eilanden langs de Kroatische kust, ga voor anker in Zuid Turkije, geniet van de rijke cultuur van Italië of ervaar de eeuwenoude geschiedenis van Griekenland. We leiden u langs authentieke vissersdorpen met traditionele restaurants, maar adviseren u net zo eenvoudig waar u kunt genieten van het bruisende nachtleven. Wat u ook wil: wij maken uw dromen werkelijkheid!

Safari in Zuid-Afrika
Wat dacht u van een kleinschalige en exclusieve safari in een van de privéwildreservaten in Zuid-Afrika? U overnacht er in kleinschalige lodges of sfeervolle tentenkampen. Een verblijf in een privéwildreservaat staat garant voor een onovertroffen wild life-ervaring! En wilt u daarna genieten van een rugbywedstrijd met na afloop een meet&greet met de spelers in de kleedkamer? Ook daar kunnen we voor zorgen!

Maatwerk
En staat uw wens er (nog) niet tussen laat het ons vooral weten. En omdat er net zoveel wensen als mensen zijn leveren wij altijd maatwerk bij onze incentives.

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden?
Neem dan snel contact met ons op en wij gaan met alle plezier voor u aan de slag. En omdat wij houden van persoonlijk contact komen wij ook graag geheel vrijblijvend bij u langs om te brainstormen over uw voorgenomen incentive.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Blog

Bedrijfsuitjes met een doel: stel plezier en vitaliteit centraal

Vaak ontstaan de beste ideeën tijdens een goed gesprek met onze relaties. Zo zat ik een tijdje terugLees verder

Het Terschelling-gevoel in Ahoy!

Als je aankomt op Terschelling en van de loopplank stapt, dan overvalt je meteen een bepaald gevoel. HetLees verder

Spaar zoveel mogelijk herinneringen

Tijdens onze gezinsvakantie, afgelopen zomer, vroeg mijn oudste dochter: “Pap, wat doe jij nou eigenlijk, behalve leuke reisjesLees verder