Neem zelf plaats achter het stuur Offroad Events

Op zoek naar een uniek offroad event?Ervaar de kracht van de Landrover Defender daar waar hij thuis hoort: offroad in ruig terrein! Sailing Dutchman Events heeft daarvoor een fantastische offroad event locatie net over de grens bij Enschede: Fürstenau (Fürsten forrest), zo’n vijftig kilometer over de grens in Duitsland. Een fantastische plek voor uw offroad event  op een steenworp afstand van Nederland.

Driving Experience
U gaat bij deze Driving Experience onder leiding van professionele instructeurs op pad. Gaandeweg de dag duikt u steeds dieper de bossen in. Er zijn drie tot vier deelnemers per Landrover (of andere terrein wagen), waarbij iedereen per toerbeurt achter het stuur zit van deze stoere terrein-wagen.

Offroad rijden
En als u een keer vastzit (en dat gebeurt bij offroad-rijden eigenlijk altijd), mogen de bijrijders aan het werk: lierkabels uitrollen, rijplaten plaatsen en aanwijzingen geven. Offroad rijden op z’n best!

Extra mogelijkheden voor uw event
Naast het op zich al spectaculaire standaard-programma kunnen we een aantal extra’s voor u regelen, zoals ter afsluiting een rondje rijden in een originele Dakar-truck. Indien gewenst wordt dit voorafgegaan door een lezing over Dakar en alle bijbehorende avonturen door ervaren Dakar-rijders.

Ook in combinatie met Abseilen of een Old Timer Rally
Ook kunt u abseilen vanaf het kasteel in Bad Bentheim (een van de weinige plaatsen in de wereld waar dit nog kan). Een andere mogelijkheid is een oldtimer-rally door het prachtige landschap van Twente.

Volledig verzorgde Events
Indien gewenst verzorgen wij uw offroad-event van begin tot eind, dus inclusief hotel, catering, extra’s, etc., zodat u zelf ook volop kunt genieten.

WKR-vriendelijk
Het is goed te weten dat deze geweldige driving experience een WKR-vriendelijke activiteit is. U mag dergelijke events namelijk factureren als rijvaardigheidstraining, zodat deze Offroad experience buiten de WKR valt.

Meer weten over onze Offroad events?
Neem dan snel contact met ons op. Wij informeren u graag naar alle mogelijkheden die wij te bieden hebben voor uw offroad event.

Snel antwoord op uw vraag?? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Afspraak maken? Wij komen graag langs

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat dacht u van deze events?

ijsdriften-oostenrijk-met tt-race-world

IJsdriften in Oostenrijk

Wilt u volgende winter ijsdriften in Oostenrijk? Schrijf u dan nu al in! Op een uur rijden van… Lees verder
incentive-lapland

Wintersport Incentives

Wilt u met uw bedrijf een geweldige en onvergetelijke wintersport incentive beleven? Dan zijn wij graag uw partner!… Lees verder
drenkelingen-huisje-terschelling

Bedrijfsuitje Terschelling

Bedrijfsuitje naar Terschelling organiseren? Verlang jij ook zo naar het gevoel om even alles achter je te laten… Lees verder
zonsondergang-port-d'andratx

Mallorca

Mallorca, het grootste eiland van de Balearen op maar een paar uur vliegen van Amsterdam, is een geweldige… Lees verder
cala-d'hort-ibiza-schepen-voor-anker-incentive

Ibiza

Zeilen rond Ibiza en Formentera betekent elke dag genieten van zon, een helderblauwe zee en een heerlijke zeilwind. Ga voor… Lees verder
snowscooter-safari-incentive-trip-kiruna-sweden

Bedrijfsreizen naar het buitenland

Lees verder

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Blog

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder

Mis jij je collega’s al?

Het zijn bijzondere tijden momenteel. Zo wordt, om begrijpelijke redenen, iedereen opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken, enLees verder

Bedrijfsuitje als investering

Veel bedrijven zien een bedrijfsuitje uitsluitend als kostenpost.Het goede nieuws is dat je dat ook anders kunt zien. Een uitje of evenement kan ook een investering zijn in je bedrijf..