Heel veel mogelijkheden Incentive en personeelsreizen naar Kroatië

Wilt u met uw bedrijf een geweldige, exclusieve en onvergetelijke incentive of personeelsreis beleven? Dan zijn wij graag uw partner. Wij kennen de meest schitterende en (nog) onontdekte locaties.

Adventure bestemming
Met een enorme diversiteit in natuur, prachtige meren, rivieren, watervallen, een helderblauwe zee en volop zon is Kroatië de ideale bestemming voor uw personeelsreis of incentive. Kroatië is een echte adventure bestemming en door de ligging aan de Adriatische zee een echt watersportland. De prachtige havens en de indrukwekkende Adriatische kust maken het land tot een droombestemming voor zeilers. Het Brijuni Nationaal park, dat bestaat uit veertien prachtige eilanden, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke zeilervaring.

Een echt watersport land
Kroatië is een uitstekende locatie om te gaan zeevissen op blauwvintonijn. Ook is het land bij uitstek geschikt om te gaan kajakken, raften of suppen in een van de schitterende nationale parken met kristalhelder water, omringd door natuur, rotswanden tot 180 meter hoog en adembenemende watervallen van wel 50 meter hoog. Trotseer samen met uw team de stroomversnellingen en beleef incentive of personeelsreis waar nog lang over nagepraat zal worden!

Incentive of personeelsreis belasting-aftrekbaar?
Wij denken graag met u mee om uw incentive of personeelsreis  gedeeltelijk of geheel WKR-proof te maken. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u vanuit onze jarenlange ervaring advies geven over de beste mogelijkheden.

Mogelijkheden bedrijfsreis of incentive naar Kroatië?
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een incentive in Kroatië? Neem dan snel contact met ons op. Wij houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om te brainstormen.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Blog

Bedrijfsuitjes met een doel: stel plezier en vitaliteit centraal

Vaak ontstaan de beste ideeën tijdens een goed gesprek met onze relaties. Zo zat ik een tijdje terugLees verder

Het Terschelling-gevoel in Ahoy!

Als je aankomt op Terschelling en van de loopplank stapt, dan overvalt je meteen een bepaald gevoel. HetLees verder

Spaar zoveel mogelijk herinneringen

Tijdens onze gezinsvakantie, afgelopen zomer, vroeg mijn oudste dochter: “Pap, wat doe jij nou eigenlijk, behalve leuke reisjesLees verder