Een onbeschrijfelijk mooi land van uitersten Incentive of personeelsreis naar Marokko

Wilt u een incentive naar Marokko organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken juist de ongebaande paden en die verborgen pareltjes die vaak alleen bij locals bekend zijn. Wij laten u graag het echte Marokko beleven.

Een land van uitersten
Marokko is een land van uitersten. Van beroemde steden die tot de verbeelding spreken zoals Casablanca en Marrakech met hun historische medina’s (binnensteden) met traditionele riads (huizen), gezellige souks (markten) en Arabische geuren en kleuren, tot oases met palmbomen en heuvels die overgaan in reusachtige bergen met steile rotswanden, woestijnen, verlaten stranden, glinsterende meren en watervallen. Bedoeïenen, berbers, dromedarissen, slangenbezweerders en ezels die trouw hun karretje trekken. Dit land van duizend en een nacht is een heel bijzondere en onvergetelijke bestemming voor een incentive of personeelsreis.

4×4 rijden en overnachten in de woestijn
Ga op avontuur het binnenland in! Maak een bijzondere tocht met een 4×4 dwars door de wildernis en laat je verrassen door de mooiste valleien en uitzichten. Drink thee bij de Berbers en luister naar hun verhalen. Overnacht in een comfortabele bedoeïenentent en ervaar de stilte van de woestijn. Een incentive naar Marokko is echt een onvergetelijke belevenis, en dat op zo’n 3,5 uur vliegen van Amsterdam.

Is mijn incentive of personeelsreis ook WKR-proof (belastingaftrekbaar)?
Er zijn allerlei mogelijkheden om uw incentive of personeelsreis naar Marokko gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belastingaftrekbaar) te maken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die het beste bij uw wensen passen.

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden?
Bent u net zo enthousiast geworden als wij dat zijn over deze bijzondere bestemming voor een incentive? Neem dan snel contact met ons op. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij u langs om samen met u te brainstormen over uw incentive of personeelsreis naar Marokko.

Snel antwoord op uw vraag?? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Afspraak maken? Wij komen graag langs

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Blog

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder

Mis jij je collega’s al?

Het zijn bijzondere tijden momenteel. Zo wordt, om begrijpelijke redenen, iedereen opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken, enLees verder

Bedrijfsuitje als investering

Veel bedrijven zien een bedrijfsuitje uitsluitend als kostenpost.Het goede nieuws is dat je dat ook anders kunt zien. Een uitje of evenement kan ook een investering zijn in je bedrijf..