Een heel bijzondere winterse bestemming Incentive Noorwegen

Op zoek naar een heel bijzondere winterse incentive of personeelsreis? Ga dan eens met ons mee naar Noorwegen! Want Noorwegen heeft alle ingrediënten voor een heel bijzondere beleving die je nooit meer zult vergeten. Noorwegen heeft niet alleen een schitterende en adembenemende natuur, maar is ook nog eens zeer goed bereikbaar per vliegtuig of boot.

Noorderlicht
Wie een incentive naar Noorwegen wil organiseren, denkt gelijk aan het noorderlicht. Dit poollicht, ook wel Aurora Borealis genoemd, is het beste zichtbaar tijdens de lange en heldere poolnachten gedurende het einde van de herfst tot het begin van het voorjaar (van begin oktober tot en met eind maart). De plekken waar je het meeste kans hebt om dit prachtige lichtverschijnsel te zien zijn Spitsbergen en Tromsø.

Poedersneeuwparadijs
Noorwegen is een echt poedersneeuwparadijs en staat bekend om de talloze mogelijkheden voor off-piste skiën. Daarnaast is Noorwegen ook zeer geschikt voor beginnende skiërs. In tegenstelling tot in de Alpen vind je hier namelijk geen rijen bij de liften, is er alle ruimte op de pistes en heb je daardoor ontzettend veel overzicht.

 

Sneeuwschoenwandelen, ijsklimmen en snowkiten
Daarnaast zijn er ook tal van mogelijkheden voor niet-skiërs. Zo kan er bijvoorbeeld met sneeuwschoenen gewandeld worden door een sprookjesachtige en overweldigend mooie omgeving, of kun je ijsklimmen over bevroren watervallen. Laat de adrenaline door je lijf gieren en probeer eens te snowkiten, een heel bijzondere en onvergetelijke ervaring.

 Ski&Zeil-ervaring
Combineer skiën met zeilen en beleef iets unieks. Terwijl je op het ene moment door het schitterende landschap van fjorden zeilt, sta je op het andere moment op pistes waar je normaal niet kunt komen en maak je de mooiste afdalingen.

 Is mijn incentive of personeelsreis ook belastingaftrekbaar?
Er is van alles mogelijk om uw incentive of personeelsreis naar Noorwegen geheel of gedeeltelijk belasting-aftrekbaar (wkr-proof) te maken. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden, die vaak eenvoudiger zijn dan u denkt.

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden in Noorwegen?
Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden voor uw incentive naar Noorwegen. Omdat wij houden van persoonlijk contact komen wij met plezier bij u langs om te brainstormen over uw aanstaande reis

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Klanten over Sailing Dutchman

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blog

Bedrijfsuitjes met een doel: stel plezier en vitaliteit centraal

Vaak ontstaan de beste ideeën tijdens een goed gesprek met onze relaties. Zo zat ik een tijdje terugLees verder

Het Terschelling-gevoel in Ahoy!

Als je aankomt op Terschelling en van de loopplank stapt, dan overvalt je meteen een bepaald gevoel. HetLees verder

Spaar zoveel mogelijk herinneringen

Tijdens onze gezinsvakantie, afgelopen zomer, vroeg mijn oudste dochter: “Pap, wat doe jij nou eigenlijk, behalve leuke reisjesLees verder