Azuur blauwe zee, lekker eten en een prachtige natuur Incentive Sardinië

Vele baaitjes, schitterende rotspartijen, kleurrijke huisjes, gezellige restaurants, heerlijk weer en een helder blauwe zee met vrijwel dagelijks een perfecte zeilwind maken Sardinië de ideale bestemming voor de ultieme exclusieve en onvergetelijke personeelsreis of incentive.

Zeilen op de Middellandse Zee
De Middellandse Zee is een ideale bestemming voor iedere zeiler de omgeving is prachtig, het weer is goed en er staat meestal een perfecte zeilwind. De vele eilandjes in de Middellandse Zee maken zo’n zeiltocht nog specialer. Zo ligt voor de kust van Sardinië het nog vrijwel onontdekte schiereiland Sinis. Dit eiland is rijk aan prachtige natuurlijke baden en zoutmeren in wonderschone landschappen. De vissershuisjes gemaakt van riet en hout laten je de authenticiteit van het eiland ervaren. Overnacht bij een boer in een prachtige boerderij om deze ervaring compleet te maken.

Talloze mogelijkheden
De gezellig restaurantjes en kleurrijke dorpjes zorgen voor een gezellige sfeer en maken het nachtleven van Sardinië zeker een bezoekje waard. Naast zeilen zijn er nog talloze andere mogelijkheden voor bijzondere activiteiten in Sardinië zo zijn er mogelijkheden om te suppen, snorkelen, duiken, kajakken en raften op unieke locaties, ver van het massatoerisme.

WKR proof maken van uw incentive of personeelsreis
Er zijn diverse mogelijkheden om uw groepsreis voor het bedrijf gedeeltelijk of geheel wkr proof (belasting-aftrekbaar) te maken. Wij geven u graag advies hoe u dit voor uw specifieke reis het beste kunt aanpakken.

Nieuwsgierig geworden naar een incentive of personeelsreis naar Sardinië?
Neem dan snel contact met ons op wij vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn voor uw incentive of personeelsreis naar Sardinië!

Snel antwoord op uw vraag?? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Blog

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder

Mis jij je collega’s al?

Het zijn bijzondere tijden momenteel. Zo wordt, om begrijpelijke redenen, iedereen opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken, enLees verder

Bedrijfsuitje als investering

Veel bedrijven zien een bedrijfsuitje uitsluitend als kostenpost.Het goede nieuws is dat je dat ook anders kunt zien. Een uitje of evenement kan ook een investering zijn in je bedrijf..