Meeting locaties

Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders

Wat dacht u van een meeting op een van de Waddeneilanden in de duinen met uitzicht op zee? Uw hoofd waait letterlijk schoon terwijl u aan het vergaderen bent. Naast een meeting in de natuur, kennen wij ook de mooiste binnen-locaties, zoals oude kerken, redding bootschuren, tonnen loodsen en andere typische eilandlocaties die uw meeting of congres net dat beetje extra geven.

Vergaderen tussen de Friese paarden

Wie kan er zeggen dat men tussen de Friese paarden heeft vergaderd? Dat geldt slechts voor een zeer select gezelschap. Gecombineerd met een bedrijfsbezoek aan een topfokker , weet u dat u echt iets heel bijzonders gaat beleven en dat u volledig uit uw comfort zone wordt gehaald.

Mennen met Friese paarden bij Stal de Mersken

Staat uw wens er (nog) niet tussen?

Laat het ons vooral weten. Wij worden graag uitgedaagd om u met iets nieuws te kunnen verrassen.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel. Wij helpen u graag te bepalen welke meeting-locatie het beste bij u past.

Meeting in boerenschuur tussen de koeien op Terschelling_

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens