SailingDutchman_logo_whitetxt_2021
Search
Close this search box.

Ibiza Regatta

Ibiza Regatta

Drie dagen heerlijk cruisen op de Middellandse zee, dat is de Ibiza Regatta. Dit event vindt altijd aan het einde van de zomer plaats. Wil jij ook meezeilen tijdens de Ibiza Regatta op het bruisende Spaanse eiland? Meezeilen tijdens deze regatta betekent niet alleen actief wedstrijdzeilen, maar vooral ook veel ontspanning met talloze gezellige feestjes en borrels. De Ibiza Regatta is vanwege de relaxte spelregels op afstand de leukste en meest sociale regatta die er is. Er kunnen maximaal 25 boten meedoen, hierdoor blijft het exclusief en bijzonder.

Zeilen, genieten en netwerken rond Ibiza

Geniet van heerlijk en ontspannen zeilen op de prachtige Middellandse Zee rond Ibiza  en combineer zo plezier en ontspanning met netwerken!

Zeilen rond Ibiza

Start vanaf San Antonio bay op Ibiza

We vertrekken vanuit San Antonio bay. Zeilervaring is altijd meegenomen, maar is niet vereist. Meer weten of benieuwd naar de data? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

ibiza-regatta-gold-cup

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens