Kroatië

Een enorme diversiteit in natuur, prachtige meren, rivieren, watervallen, een helderblauwe zee en volop zon

Wilt u met uw bedrijf een geweldige, exclusieve en onvergetelijke incentive of personeelsreis beleven? Dan zijn wij graag uw partner. Wij kennen de meest schitterende en (nog) onontdekte locaties.

Adventure bestemming

Met een enorme diversiteit in natuur, prachtige meren, rivieren, watervallen, een helderblauwe zee en volop zon is Kroatië de ideale bestemming voor uw personeelsreis of incentive. Kroatië is een echte adventure bestemming en door de ligging aan de Adriatische zee een echt watersportland. De prachtige havens en de indrukwekkende Adriatische kust maken het land tot een droombestemming voor zeilers. Het Brijuni Nationaal park, dat bestaat uit veertien prachtige eilanden, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke zeilervaring.

anker-incentive-middellandse-zee

Een echt watersport land

Kroatië is een uitstekende locatie om te gaan zeevissen op blauwvintonijn. Ook is het land bij uitstek geschikt om te gaan kajakken, raften of suppen in een van de schitterende nationale parken met kristalhelder water, omringd door natuur, rotswanden tot 180 meter hoog en adembenemende watervallen van wel 50 meter hoog. Trotseer samen met uw team de stroomversnellingen en beleef incentive of personeelsreis waar nog lang over nagepraat zal worden!

waterfall-croatia-national-park-waters-river-

Heeft u interesse in een van
onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Incentive of personeelsreis belasting-aftrekbaar?

Wij denken graag met u mee om uw incentive of personeelsreis  gedeeltelijk of geheel WKR-proof te maken. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u vanuit onze jarenlange ervaring advies geven over de beste mogelijkheden.

Mogelijkheden bedrijfsreis of incentive naar Kroatië?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een incentive in Kroatië? Neem dan snel contact met ons op. Wij houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om te brainstormen.

Contactgegevens

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens