SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Arrangement Zeilen, Golfen en de Stormruiter

Voor wie optimaal van de mogelijkheden wilt genieten

De Stormruiter & Zeilen op dag 1

Aan het eind van de ochtend wordt u gastvrij ontvangen bij Hotel-restaurant De Oorsprong, een voormalige stoeterij die het Friese paardenras van de ondergang heeft gered. Hier wordt de geschiedenis verteld over De Oorsprong en het Friese paard. Na dit stukje historie staat er een heerlijke Friese lunch klaar bij De Oorsprong en vertrekt u naar de oude haven van Langweer om met authentieke Friese Pramen te zeilen op de Langweerder Wielen en omliggende meren.

Aan het eind van de middag meren de pramen aan in de haven en vertrekt u richting Hotel Hampshire voor een borrel & snack. Vervolgens kunt u genieten van een culinair Bildts driegangen diner met lokale producten. Na het diner wordt de reis vervolgd naar het WTC Expo te Leeuwarden en kunt u genieten van de spectaculaire voorstelling De Stormruiter. Na afloop gaat u terug naar Hotel Hampshire voor een overnachting en ontbijt.

De Stormruiter

Golfclinic op dag 2

Na het ontbijt kunt u een ochtend optimaal ontspannen op de prachtig gelegen golfbaan van Burggolf. Voor starters is het mogelijk een golfclinic te volgen, die wordt gegeven door professionals. Voor de meer ervaren golfers staat er een 9-holes golfronde op het programma. Na een relaxte ochtend op de golfbaan staat er een heerlijke lunch voor u klaar in restaurant Magnolia’s, gelegen op het terrein van Burggolf.

Wilt u meer weten over dit compleet verzorgde tweedaagse arrangement Stormruiter, Zeilen en Golfen? Neem dan snel contact met ons op! U kunt bellen met 0566622222 of mailen naar info@destormruiter.nl

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens