• nl
  • en

Wij laten je het echte eiland gevoel beleven Bedrijfsuitje op de Waddeneilanden

Bedrijfsuitje op de Waddeneilanden organiseren? Verlang jij ook zo naar het gevoel om even alles achter je te laten en te genieten van alles wat voor je ligt? Stap dan op de veerboot naar een van de Waddeneilanden, voel de wind door je haren en adem de zilte zeelucht in.

Bedrijfsuitjes op de Waddeneilanden
De Waddeneilanden vormen een uniek decor voor jouw bedrijfsuitje. Er is geen gebied met zoveel afwisseling in de natuur als de Wadden. Waddenzee, Noordzee, strand, bos, duin, en polder. De natuur is overweldigend en geeft je het gevoel er even helemaal tussen uit te zijn.
En bij een bedrijfsuitje naar de Wadden denk je natuurlijk direct aan wadlopen, kampvuur op het strand met ondergaande zon, lunchen in de duinen of een bbq op het strand. En staat jouw wens er (nog) niet tussen laat het ons vooral weten. Wij gaan met alle plezier voor jou aan het werk. En zorgen ervoor dat jullie bedrijfsuitje van a tm z geregeld is zodat jezelf optimaal kunt genieten.

Uw bedrijfsuitje naar de Wadden WKR-proof
Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsuitje naar de Wadden gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting aftrekbaar) te maken. Aan de hand van uw wensen geven wij u graag advies over de beste mogelijkheden.

Welk eiland past het beste bij mijn bedrijfsuitje?
Als eilandspecialist en met onze jarenlange ervaring weten wij snel aan de hand van jouw wensen welk eiland het beste bij jullie bedrijf past. Onze ervaring is dat iedereen zijn of haar favoriete eiland op de Wadden heeft. Laat ons vooral weten wat jouw favoriete eiland is.

Nieuwsgierig geworden naar een bedrijfsuitje op de Wadden?
Vul dan snel het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij houden van een persoonlijke benadering en kom graag bij u langs om alle mogelijkheden door te nemen.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

Blog

Spaar zoveel mogelijk herinneringen

Tijdens onze vakantie met het gezin, afgelopen zomer, vroeg mijn oudste dochter: “Pap, wat doe jij nou eigenlijk,Lees verder

Muzikale kerstborrel op Terschelling

Muzikale kerstborrel op Terschelling Het valt niet mee om ieder jaar weer een goede jaarafsluiting te bedenken. Natuurlijk,Lees verder

“Het moet puur blijven”

“Het moet puur blijven” Vaak wordt ons gevraagd waarom we na Ziggo Dome weer een concert organiseren. DanLees verder