SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Ontdek het geheim van betaalbare en fiscaalvriendelijke bedrijfsuitjes!

Stel je eens voor: je wilt samen met je team een geweldige reis maken, maar het is ontzettend duur… Vooral met de naheffing (WKR) die je krijgt. Je hebt geen idee hoe je dit het beste kunt aanpakken. Bij Sailing Dutchman Events gaan we voor jou door het vuur, zodat jij kunt genieten van een uitje zonder financiële zorgen. Wij geloven in waardevolle ervaringen die blijvend impact hebben. Een bedrijfsuitje is niet alleen een ervaring op zich, het is ook een investering die zichzelf terugverdient. En wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsuitje aftrekbaar wordt!

Wil je, met ons, op reis en profiteren van de WKR? Plan dan nu een adviesgesprek met onze
WKR-specialist.

Het geheim van de WKR voor je personeelsuitje

Hier is een geheim: waar je ook boekt, je zult overal geconfronteerd worden met die vervelende 80% extra kosten door een naheffing op je incentive, bedrijfsuitje of event. Gelukkig zetten wij alles op alles om ervoor te zorgen dat je niet meer belasting hoeft te betalen, dan noodzakelijk. En dat is uniek! We zorgen er niet alleen voor dat jouw uitje een onvergetelijk avontuur wordt, vol waarde, maar we nemen ook jouw belastingzorgen weg. Wij organiseren jouw uitje namelijk WKR-proof!

Wat is de WKR ook alweer?

Als je een bedrijfsuitje, incentive of event organiseert kan het zijn dat je een naheffing van 80% loonbelasting ontvangt: de werkkostenregeling (WKR). Deze WKR-heffing ontvang je als het totaal bestede bedrag van het uitje hoger is dan het bedrag uit de vrije ruimte. Door gave activiteiten in de natuur te combineren met bijvoorbeeld teambuilding of een meeting, kun je hier enorm op besparen wordt er bepaald hoe voordelig je uitkomt in je uitje. Wij weten als geen ander hoe we dit fiscaal kunnen optimaliseren voor jou. Sterker nog, we geloven dat extra kosten hand in hand kunnen gaan met extra kwaliteit, en dat je die investering uiteindelijk dubbel en dwars terugverdient.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om het maximale uit je uitje te halen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge BTW. Bij Sailing Dutchman Events zorgen we voor jou, zodat jij kunt genieten van een zorgeloos en inspirerend uitje van begin tot eind.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens