• Nederlands

Top ski en aprés ski Bedrijfsuitje Wintersport St Anton am Arlberg

Wilt u met uw bedrijf een onvergetelijke bedrijfsuitje in de wintersport beleven? Kom dan naar het gezellige dorp St. Anton am Arlberg in Oostenrijk.

Après ski St Anton am Arlberg
St. Anton is een sfeervol en authentiek wintersportdorp dat bekend staat om de geweldige après ski. Met de wereldberoemde en oergezellige MooserWirt heeft St. Anton misschien wel de beste après ski-gelegenheid van de Alpen in huis.

Skigebied St Anton
Het skigebied van St. Anton ligt net over de grens in Oostenrijk en is eenvoudig bereikbaar. Door de nieuwe verbinding met Zurs biedt de omgeving maar liefst 305km aaneengesloten piste. Ook zijn er fantastische off piste-mogelijkheden. De gevorderde skiër komt dan ook volop aan zijn trekken, al is het uiteraard ook een zeer geschikt skigebied voor de beginnende skiër

Bedrijfsuitje Wintersport belasting aftrekbaar?
Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsuitje naar de wintersport gedeeltelijk of geheel WKR-proof te maken. Aan de hand van uw wensen geven wij u graag advies over de beste mogelijkheden.

Volledig verzorgd bedrijfsuitje in de wintersport naar St Anton
Sailing Dutchman verzorgt uw bedrijfsuitje naar de wintersport in St Anton am Arlberg van begin tot eind, dus inclusief begeleiding, activiteiten en bus, vliegtuig of indien gewenst eigen vervoer. Dat scheelt u kostbare tijd en zorgt ervoor dat u zelf ook volop kunt genieten.

Nieuwsgierig geworden naar een bedrijfsuitje Wintersport?
Benieuwd geworden? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor een bedrijfsuitje wintersport in St Anton en neem snel contact met ons op!

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Blog

Het Terschelling-gevoel in Ahoy!

Als je aankomt op Terschelling en van de loopplank stapt, dan overvalt je meteen een bepaald gevoel. HetLees verder

Spaar zoveel mogelijk herinneringen

Tijdens onze gezinsvakantie, afgelopen zomer, vroeg mijn oudste dochter: “Pap, wat doe jij nou eigenlijk, behalve leuke reisjesLees verder

Muzikale kerstborrel op Terschelling

Muzikale kerstborrel op Terschelling Het valt niet mee om ieder jaar weer een goede jaarafsluiting te bedenken. Natuurlijk,Lees verder