SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Bedrijfsuitje Wintersport St Anton am Arlberg

Bedrijfsuitje Wintersport St Anton am Arlberg

Wilt u met uw bedrijf een onvergetelijke bedrijfsuitje in de wintersport beleven? Kom dan naar het gezellige en beroemde dorp St. Anton am Arlberg in Oostenrijk.

Après ski St Anton am Arlberg

St. Anton is een sfeervol en authentiek wintersportdorp dat bekend staat om de geweldige après ski. Met de wereldberoemde en oergezellige MooserWirt heeft St. Anton misschien wel de beste après ski-gelegenheid van de Alpen in huis.

Skigebied St Anton

Het skigebied van St. Anton ligt net over de grens in Oostenrijk en is eenvoudig bereikbaar. Door de nieuwe verbinding met Zürs biedt de omgeving maar liefst 305km aaneengesloten piste. Ook zijn er fantastische off piste-mogelijkheden. De gevorderde skiër komt dan ook volop aan zijn trekken. Wij raden dit gebied wel af voor de echte beginnende skiër. Hiervoor zijn de pistes te uitdagend.

Bedrijfsuitje Wintersport wkr-proof?

Wij denken graag met je mee om uw bedrijfsuitje naar de wintersport gedeeltelijk of geheel WKR-proof te maken. Aan de hand van je wensen geven wij je graag advies over de beste mogelijkheden.

panorama-st-antom-am-arlberg

Volledig verzorgd bedrijfsuitje in de wintersport naar St Anton

Sailing Dutchman verzorgt uw bedrijfsuitje naar de wintersport in St Anton am Arlberg van begin tot eind, dus inclusief begeleiding, activiteiten en bus, vliegtuig of indien gewenst eigen vervoer. Dat scheelt je kostbare tijd en zorgt ervoor dat je zelf ook volop kunt genieten.

Nieuwsgierig geworden naar een bedrijfsuitje Wintersport?

Benieuwd geworden? Laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor een bedrijfsuitje wintersport in St Anton en neem snel contact met ons op!

ski's-in-de-sneeuw-wintersport-incentive

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens