SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Bedrijfsuitje Wintersport

Veel meer dan je gewend bent

Wilt u met uw bedrijf een onvergetelijke bedrijfsuitje in de wintersport beleven? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Sailing Dutchman staat garant voor een bijzondere, authentieke en onvergetelijke ski-ervaring.

Andere mogelijkheden

Wilt u een keer wat anders doen of heeft u collega’s die geen ski-liefhebbers zijn, dan zijn er volop alternatieve mogelijkheden in het gebied. Actief, zoals sneeuwschoen-wandelen, sleeën en ijsklimmen, maar ook puur ontspannend, zoals een dagje sightseeën en shoppen in een historische stad, of een heerlijk dagje wellness.

groep-skiërs-geniet-van-het-uitzicht

Bedrijfsuitje Wintersport  WKR-proof?

Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsuitje naar de wintersport gedeeltelijk of geheel WKR-proof te maken. Aan de hand van uw wensen geven wij u graag advies over de beste mogelijkheden.

Volledig verzorgd bedrijfsuitje Wintersport

Sailing Dutchman Events verzorgt uw bedrijfsuitje wintersport van begin tot eind, dus inclusief begeleiding, activiteiten en bus, vliegtuig of indien gewenst eigen vervoer. Dat scheelt u kostbare tijd en zorgt ervoor dat u zelf ook volop kunt genieten.

wintersport-event-sleeën-in-saalbach-oostenrijk_

Meer weten over bedrijfsuitjes wintersport

Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak. Wij kunnen niet wachten om met uw wensen aan de slag te gaan.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens