SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Congres op Terschelling, ook in de winter

Wist u dat het prachtige Waddeneiland Terschelling juist in de winter ontzettend veel mogelijkheden voor een geslaagd congres biedt? Het eiland is dan (bijna) helemaal voor u: er zijn veel minder toeristen dan in de zomer. U heeft dus alle ruimte en alle mogelijkheden. U stapt vanaf de boot meteen in een compleet andere wereld. Terschelling is een geweldige plek om een zakelijke bijeenkomst te houden. Dichtbij, maar toch helemaal weg!

C02-neutraal

Een ander groot voordeel van Terschelling is dat u de bijeenkomst volkomen C02-neutraal kunt organiseren. Een conferentie in het buitenland betekent automatisch dat u zich met de auto en/of het vliegtuig moet verplaatsen, terwijl Terschelling uitstekend te bereiken is met de elektrische auto of de trein. Bovendien maakt u de overtocht met gloednieuwe, milieuvriendelijke LNG-schepen. Aangezien u over Werelderfgoed de Waddenzee vaart is de overtocht op zich al een belevenis.

Ook op het eiland zelf kunt u zich CO2-neutraal verplaatsen. Wanneer u vanaf de boot komt, staan de elektrische bussen voor u klaar. Natuurlijk kunt u ook gewoon de fiets nemen, of de huifkar, of – want in het dorp zijn de afstanden maar klein – ontspannen wandelend.

Bijzondere locaties

Wilt u vergaderen, dan kunt u kiezen uit tal van sfeervolle en fraai gelegen locaties, zoals het Wrakkenmuseum, het clubhuis van het duikteam,  een schuilkerkje, een klein theater, een sfeervol atelier, etcetera. De meeste hiervan zijn lopend te bereiken, zodat u tussendoor kunt genieten van de frisse en zuivere lucht en de eilander sfeer.

 

Plenaire sessie van Springtij in de Zandafgraving

Actief bezig

Niets is zo effectief voor een congres om tussendoor actief bezig zijn.
Het hoofd leeg, de hartslag omhoog en tijd voor ontspanning door inspanning. De mogelijkheden zijn op Terschelling eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke fietstocht naar het strand bij Paal8 om vervolgens een uurtje te gaan strandjutten. Zo bent u samen actief bezig om het eiland mooi en schoon te houden, en heeft u na afloop gegarandeerd een goed en voldaan gevoel. En mocht het wat slechter weer zijn, dan kan de activiteit gewoon doorgaan: wij zorgen voor warme en droge overlevingspakken.

Diner op het strand

We sluiten de dag stoer af met een voedzaam en gezond diner op het strand.
Wat dacht u van een overheerlijk winters diner met verse streekproducten in Strandpaviljoen Heartbreak Hotel op het strand van Oosterend? Het nagerecht wordt geserveerd bij een sfeervol kampvuur op het strand. Aansluitend maken we een nachtelijke wandeling door het eerste officiële DarkSky-gebied van Nederland: de Boschplaat. U wist niet dat u zoveel sterren kon zien! Hierna kunt u genieten van een optreden van zanger Hessel en zijn dochter Tess in het beroemde muziekcafé De Groene Weide.

Meer weten?

Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden om uw conferentie op Terschelling in te vullen. Wilt u meer weten of vrijblijvend informatie? Neem dan snel contact met ons op!

Springtij duurzaamheids congres op Terschelling

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens