SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Coronaproof bedrijfsuitje

We zijn er allemaal aan toe om er weer op uit te gaan. Maar organiseer je een coronaproof bedrijfsuitje dat voor iedereen geschikt is.

Coronaproof incentives

De afgelopen periode hebben we ons op veel verschillende fronten moeten aanpassen. Veel zaken zijn ook in een rap tempo normaal geworden. Werken aan de keukentafel of een kind dat tijdens een videocall om een snoepje komt vragen, niemand kijkt er meer van op. Ondanks alle veranderingen begint de sleur er toch een beetje in te raken. Jij en je collega’s zijn niet zo scherp meer als jullie aan het begin van dit jaar waren. Hoe laat je in deze tijd weer een frisse wind door het team waaien? Het zou goed zijn om er met elkaar op uit te gaan, maar hoe ga je veilig met het bedrijf op reis?

Coronaproof bedrijfsuitje op de Waddeneilanden

Wij zijn al jaren fan van de Wadden. De ongereptheid, de ruimte, de gastvrijheid en bovendien: alles gaat er een paar versnellingen terug. Nog een pluspunt: het ligt gewoon binnen onze landsgrenzen, dus je hoeft ook niet bang te zijn voor continu veranderende reisadviezen. Ieder jaargetijde is hier iets anders te beleven.

Welk doel geef je jouw bedrijfsuitje?

Het is natuurlijk supergezellig om weer even met je collega’s te keuvelen over koetjes en kalfjes, maar het is niet echt te verantwoorden als je – na de afgelopen maanden – alleen een beetje leuk gaat doen op kosten van het bedrijf. Door na te denken over het doel van je coronaproof bedrijfsuitje, is het niet alleen zowel intern als extern goed te verantwoorden, het kan ook een beter resultaat opleveren op de werkvloer. Het doel van je reis kan vakinhoudelijk zijn. Door meetings af te wisselen met ontspanning ben je in de gelegenheid om elkaar bij te spijkeren terwijl je toch op een informele manier met elkaar weg bent.

 

Paardrijden met Friese paarden op het strand

Vitaliteit

Meerwaarde creëren hoeft niet alleen vakinhoudelijk te zijn. Samen werken aan jullie gezondheid is ook een enorme meerwaarde. Afgelopen tijd is – meer dan ooit – gebleken hoe belangrijk een vitale levensstijl is. Op een leuke, ontspannen manier werken aan je gezondheid kan daarom zeker een doel op zich zijn voor een coronaproof bedrijfsuitje.

Bijkomend voordeel

Naast het voordeel dat het bedrijfsuitje op de werkvloer oplevert, kan het vitaliteitsdoel ook nog fiscaal voordeel opleveren. Alles weten over WKR? Neem contact met ons op voor advies om jouw coronaproof bedrijfsuitje ook WKR-proof te maken.

Inspiratie

Hoe kan een coronaproof bedrijfsuitje op de Wadden eruitzien? Neem een kijkje op een van onze inspiratiepagina’s: Terschelling

Meer weten over een coronaproof bedrijfsuitje?

Neem dan contact met ons op. Wij brainstormen graag samen met u verder over alle mogelijkheden voor jullie volgende uitje.

Fatbiken op het strand van Terschelling

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens