• Nederlands

Veilig met het bedrijf op reis Coronaproof bedrijfsuitje

Coronaproof incentives

De afgelopen periode hebben we ons op veel verschillende fronten moeten aanpassen. Veel zaken zijn ook in een rap tempo normaal geworden. Werken aan de keukentafel of een kind dat tijdens een videocall om een snoepje komt vragen, niemand kijkt er meer van op. Ondanks alle veranderingen begint de sleur er toch een beetje in te raken. Jij en je collega’s zijn niet zo scherp meer als jullie aan het begin van dit jaar waren. Hoe laat je in deze tijd weer een frisse wind door het team waaien? Het zou goed zijn om er met elkaar op uit te gaan, maar hoe ga je veilig met het bedrijf op reis?

Coronaproof bedrijfsuitje op de Waddeneilanden

Wij zijn al jaren fan van de Wadden. De ongereptheid, de ruimte, de gastvrijheid en bovendien: alles gaat er een paar versnellingen terug. Nog een pluspunt: het ligt gewoon binnen onze landsgrenzen, dus je hoeft ook niet bang te zijn voor continu veranderende reisadviezen. Ieder jaargetijde is hier iets anders te beleven.

Welk doel geef je jouw bedrijfsuitje?

Het is natuurlijk supergezellig om weer even met je collega’s te keuvelen over koetjes en kalfjes, maar het is niet echt te verantwoorden als je – na de afgelopen maanden – alleen een beetje leuk gaat doen op kosten van het bedrijf. Door na te denken over het doel van je coronaproof bedrijfsuitje, is het niet alleen zowel intern als extern goed te verantwoorden, het kan ook een beter resultaat opleveren op de werkvloer. Het doel van je reis kan vakinhoudelijk zijn. Door meetings af te wisselen met ontspanning ben je in de gelegenheid om elkaar bij te spijkeren terwijl je toch op een informele manier met elkaar weg bent.

Vitaliteit

Meerwaarde creëren hoeft niet alleen vakinhoudelijk te zijn. Samen werken aan jullie gezondheid is ook een enorme meerwaarde. Afgelopen tijd is – meer dan ooit – gebleken hoe belangrijk een vitale levensstijl is. Op een leuke, ontspannen manier werken aan je gezondheid kan daarom zeker een doel op zich zijn voor een coronaproof bedrijfsuitje.

Bijkomend voordeel

Naast het voordeel dat het bedrijfsuitje op de werkvloer oplevert, kan het vitaliteitsdoel ook nog fiscaal voordeel opleveren. Alles weten over WKR? Neem contact met ons op voor advies om jouw coronaproof bedrijfsuitje ook WKR-proof te maken.

Inspiratie

Hoe kan een coronaproof bedrijfsuitje op de Wadden eruitzien? Neem een kijkje op een van onze inspiratiepagina’s: Terschelling

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Coronaproof
  • Op een leuke manier werken aan een vitaler bedrijf
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Voor events met blijvende impact

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Wat denkt u van deze coronaproof bedrijfsuitjes?

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Blog

Springtij Forum 2020

Toegevoegde waarde

We horen het de laatste tijd regelmatig van onze klanten: er moet wat gebeuren. We zijn klaar metLees verder

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder