Cyprus

Eén groot museum

Ben je op zoek naar een zonzekere bestemming met authentieke plaatsen, een rijke cultuur en adembenemende natuur? Cyprus heeft het allemaal!

Gastvrijheid

Dompel je onder in de Cypriotische sfeer en gastvrijheid. En maak vooral ook kennis met de¬†‚Äėtweede sport‚Äô van het eiland, namelijk eten! Een bezoek aan Cyprus is niet compleet zonder je¬†te laten verrassen door de gastronomie van het eiland. Wij nemen je graag mee naar het¬†oorspronkelijke en authentieke Cyprus, ver van de toeristische drukte.

Eilanden, teambuilding en cultuur

Neem bijvoorbeeld het prachtige schiereiland Akamas, waar je je ogen uit kijkt. Een magische plek waar de turquoise zee samenkomt met kloven en kliffen, en waar je een grote verscheidenheid aan plantensoorten vindt. Verken het eiland per buggy, quad of vanaf het water. Suppen, kayakken of snorkelen bij de zeegrotten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook zijn er tal van gave activiteiten voor teambuilding. Sportief combineren met cultuursnuiven? Bezoek dan de archeologische vindplaats van St. George, een magische plek.

Op en onder water

Klaar voor een onderlinge wedstrijd? Een zeilregatta is de perfecte combinatie tussen¬†adrenaline, competitie en genieten op het water. Haal het beste in iedereen naar¬†boven! Vaar met de zeilboten over de prachtige, blauwe wateren van de Middellandse Zee.¬†Ontdek je liever de onderwaterwereld van Cyprus? Duik dan naar het beroemde¬†scheepswrak ‚ÄėThe Zenobia‚Äô.

Zonzeker

En vergeet bij het inpakken van je koffer vooral je zonnebril niet! Cyprus is namelijk de meest zonzekere bestemming van alle Europese eilanden.

Cyprus

WKR proof maken van uw incentive of bedrijfsuitje

Er zijn diverse mogelijkheden om een bedrijfsreis gedeeltelijk of geheel wkr proof (belasting-aftrekbaar) te maken. Wij geven je graag advies hoe je dit voor jullie specifieke reis het beste kunt aanpakken.

Nieuwsgierig geworden naar een incentive op Cyprus?

Neem dan snel contact met ons op wij vertellen je graag alles over de diverse mogelijkheden.

Cyprus

Heb je interesse in een van
onze bedrijfsuitjes,
incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Kontaktangaben