De Zweden specialist

Zweden, het land van Pipi Langkous, Knäckerbröd en de Ikea. Maar daarmee doen we Zweden echt veel tekort! Het land heeft door zijn gunstige ligging, vriendelijke bewoners en schitterende natuur alles wat je maar wensen kan! En dat alles op maar een paar uur vliegen. 

Välkommen till Sverige

Met een nieuwe vestiging in Zweden zijn wij dé Zweden Specialist voor bijzondere winterse of zomerse sprookjes. De uitgestrekte, ongerepte en overweldigende natuur van Zweden biedt volop mogelijkheden. Välkommen till Sverige. Met heel veel plezier ontdekken we graag samen met jou de mogelijkheden voor incentives, bedrijfsuitjes of events in dit prachtige land. 

Ga je mee naar Malung-Sälen?

Wij zijn gevestigd in dit gastvrije en adembenemend mooie gebied in Zweden. Malung-Sälen is zo uitgestrekt dat de belevenissen er overweldigend zijn. Er zijn talloze mogelijkheden voor activiteiten, zowel in de zomer als in de winter. Naast authentieke Zweedse stuga’s vind je er comfortabele hotels en gezellige restaurants. Het is de perfecte plek voor een totale winterervaring of voor heerlijke zomeravonden aan het meer met een kampvuur.

Zweden, Sverige

Are you coming?

We verzekeren je dat je bij thuiskomst verliefd bent geworden op Scandinavië. Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over een reis met het bedrijf naar Zweden? Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen je er – geheel vrijblijvend – graag meer over!

Tax-deductible incentive or staff trip

Aan de hand van jullie programma en wensen helpen wij graag de incentive of het bedrijfsuitje gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting-aftrekbaar) te maken. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden. 

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman has years of experience in organizing business events on and around the water in the snow or on the ice. We like a personal approach and are happy to visit you to discuss your plans.

Contact details