Incentive organiseren

Vergeet vooral de WKR niet

U wilt uw personeel of team graag belonen met een incentive maar weet niet precies hoe u een geschikte incentive kunt organiseren. Dat begrijpen wij heel goed, want er komt veel kijken bij het organiseren van een incentive. Om te zorgen dat u geheel zorgeloos kunt genieten van uw incentive, nemen wij u graag de zorgen rond de organisatie uit handen.

Incentives op en rond het water in de sneeuw of
op het ijs

Niets zo mooi en bijzonder als een incentives op het water. Want water geeft ruimte. Water is leven. En water verbindt. Het verbindt al eeuwenlang landen, werelddelen en culturen. En bij Sailing Dutchman verbindt het mensen, door middel van bijzondere incentives, verrassende concepten en originele reizen naar de mooiste plekken die je maar kunt bedenken.
Verwacht het onverwachte en beleef een onvergetelijke ervaring.

Sledehonden safari in Zweden

Uw incentive belasting aftrekbaar?

Wij denken graag met u mee om uw incentive gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting aftrekbaar)te maken.  Neem vooral een kijkje op onze informatie pagina over de WKR.Aan de hand van uw wensen geven wij u graag advies over de beste mogelijkheden. Er is veel meer mogelijk dan u denkt.

Heeft u interesse in een van onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Meer weten over het organiseren van een incentive?

Neem dan snel contact met ons op wij komen graag persoonlijk bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over het organiseren van een incentive.

Dromedaris rijden in Marokko

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens