Kerst- of nieuwjaarsborrel tussen de Friese paarden

Looking for something original

Op zoek naar een originele invulling voor de kerst- of nieuwjaarsborrel? Wat dacht je van een kerstborrel tussen de mooiste Friese paarden. 

Samen met je team geniet je van een glaasje bubbels op jullie eigen kerstgala. Dan openen de staldeuren zich en wordt de zaal gevuld met het geluid van galopperende hoeven in het zand. De zwarte manen wapperen door de wind, de Friese paarden met hun charme en grandeur maken deze avond speciaal. Tussen de paarden staat een heerlijk aperitief op jullie te wachten. Want vanavond gaan jullie dineren tussen de Friese paarden. Middenin de bak, in een paddock, staan de kaarsen te schitteren op de gedekte tafels en wordt de innerlijke mens eerst verwend met een driegangenmenu.

Kerstgala met Friese grandeur

Daarna, na het diner, barst het feest los met live muziek. Maar een gala is natuurlijk niet compleet zonder een fotoshoot. Daarom staat er een Friese sjees klaar om de mooiste herinnering, samen met je collega’s, vast te leggen. De locatie, versierd met sfeerverlichting en vuurkorven, is betoverend. Bij helder weer kun je de sterren aan de hemel zien schitteren. Kerstborrel tussen de Friese paarden

Inspirerende locaties voor een kerst- of nieuwjaarsborrel

Is een kerstgala met een Fries tintje iets voor jou? Maak dan een afspraak te paard en we nemen je graag mee naar het Friese platteland om alle details te bespreken. Of ben je op zoek naar een andere inspirerende locatie voor een kerstgala of nieuwjaarsborrel? We hebben genoeg ideeën en inspireren je graag!

WKR-vriendelijke kerst- en nieuwjaarsborrel

Wij geven met plezier – en met kennis van zaken – advies over het WKR-vriendelijk maken van de kerst- of nieuwjaarsborrel. Zodat jullie niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Curious?

Meer weten over onze kerst- of nieuwjaarsborrels? Vul dan het contact formulier in en ontvang een vrijblijvend voorstel op maat.

Kerstborrel tussen de Friese paarden

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman has years of experience in organizing business events on and around the water in the snow or on the ice. We like a personal approach and are happy to visit you to discuss your plans.

Contact details