Ribvaren als start van je bedrijfsuitje naar Vlieland of Terschelling

The most spectacular crossing you could wish for

Op zoek naar een snel en spectaculair begin van je bedrijfsuitje of incentive? Kies dan voor een overtocht naar Vlieland of Terschelling met een rib. Je kunt deze spectaculaire overtocht toevoegen aan het uitje dat je via ons boekt. Zodra je in Harlingen aan boord stapt en vol gas de Waddenzee opvaart beleef je al een uniek gevoel van vrijheid. En met een beetje geluk spot je nog een zeehond op een zandbank.

Ribbing with bad weather

De ribs die wij inzetten tijdens jullie bedrijfsuitje naar Terschelling of Vlieland worden ook gebruikt voor bergingswerkzaamheden op zee. Op het moment dat andere schepen in de haven blijven, varen zij nog uit. Zolang je tegen een stootje kunt, brengen wij je graag over met een rib naar een van de eilanden. En omdat deze boten gebouwd zijn voor zware omstandigheden op zee hoeven jullie je geen zorgen te maken over de bagage. Deze staat veilig en droog tijdens de overtocht.

White water rafting and seal spotting

Om je bedrijfsuitje compleet te maken kun je natuurlijk ook een rib inzetten tijdens jullie uitje om op een bijzondere manier (wildwatervaren) naar een zeehonden bank te varen. Tussen Vlieland en Terschelling liggen diverse zandbanken waarop de zeehonden bij laagwater liggen te zonnen. Met een rib kun je ze ongekend dicht naderen. Een onvergetelijke ervaring!

Ribbing Terschelling

Crossing with a rib tax deductible?

Wij regelen jullie bedrijfsuitje of incentive van A tot Z. Afhankelijk van jullie programma op Vlieland of Terschelling is het ribvaren gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar (WKR-proof). Het ribvaren bieden wij alleen aan voor zakelijke groepen. Wij kijken graag samen met jullie naar de mogelijkheden.

Are you interested in one of our packages,
incentives or events?

Or do you have an idea or a question. Please feel free to contact us. We like to think along with you.

Or send Ilmar an app!

Seals on the sandbank

Make an appointment to discuss your wishes

Sailing Dutchman has years of experience in organizing business events on and around the water in the snow or on the ice. We like a personal approach and are happy to visit you to discuss your plans.

Contact details