Een heel bijzondere ervaring Bedrijfsuitje Wadlopen

Bent u op zoek naar een originele invulling voor uw bedrijfsuitje dan is wadlopen een van de activiteiten die u een keer gedaan moet hebben. Wij nemen bij het organiseren van uw bedrijfsuitje u graag het werk uit handen zodat u onbezorgd kunt genieten van het wadlopen.

De beste plekken voor het Wadlopen
Er zijn verschillende variaties op het gebied van wadlopen. Wilt u een fysiek niet te zwaar programma, dan raden wij u aan om onder de eilanden te blijven en met een gids een tocht te maken. Het leukste is natuurlijk om een tocht te eindigen met een proeverij van vers geplukte oesters.

Langere tocht
Mocht u graag een langere tocht willen maken dan is een tocht naar Ameland of Schiermonnikoog de beste optie. U start dan aan de vaste wal en loopt met laagwater naar een van de eilanden toe. Let er wel op dat de tijden van het laagwater per dag verschillen, waardoor u misschien wel bijtijds uw bed uit moet om op tijd te kunnen starten.

Bedrijfsuitje wadlopen belasting aftrekbaar?
Afhankelijk van uw programma is het Wadlopen als bedrijfsuitje gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar (WKR-proof). Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?
Neem dan snel contact met ons op en vraag een vrijblijvend voorstel aan. Wij helpen u graag te bepalen welk programma het beste bij u past.

 

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Blog

Spaar zoveel mogelijk herinneringen

Tijdens onze gezinsvakantie, afgelopen zomer, vroeg mijn oudste dochter: “Pap, wat doe jij nou eigenlijk, behalve leuke reisjesLees verder

Muzikale kerstborrel op Terschelling

Muzikale kerstborrel op Terschelling Het valt niet mee om ieder jaar weer een goede jaarafsluiting te bedenken. Natuurlijk,Lees verder

“Het moet puur blijven”

“Het moet puur blijven” Vaak wordt ons gevraagd waarom we na Ziggo Dome weer een concert organiseren. DanLees verder