De meest spectaculaire overtocht die je maar kunt wensen Ribvaren naar Vlieland of Terschelling

Op zoek naar een snelle en spectaculaire overtocht naar Vlieland of Terschelling dan is een overtocht met een rib het beste wat u maar kunt wensen. Zodra je in Harlingen aan boord stapt en vol gas de Waddenzee opvaart beleef je al een uniek gevoel van vrijheid. En met een beetje geluk spotje nog een zeehond op een zandbank.

Ribvaren met slecht weer
De ribs die wij inzetten voor uw overtocht naar Terschelling of Vlieland worden ook gebruikt voor bergingswerkzaamheden op zee. Op het moment dat andere schepen in de haven blijven, varen zij nog uit. Zolang u tegen een stootje kunt, brengen wij u graag over met een rib naar een van de eilanden.
En omdat deze boten gebouwd zijn voor zware omstandigheden op zee hoeft u zich ook geen zorgen te maken over uw bagage. Deze staat veilig en droog tijdens de overtocht.

Wildwatervaren en zeehonden spotten
U kunt natuurlijk ook een rib inzetten tijdens uw bedrijfsuitje om op een bijzondere manier (wildwatervaren) naar een zeehonden bank te varen. Tussen Vlieland en Terschelling liggen diverse zandbanken waarop de zeehonden bij laagwater liggen te zonnen. Met een rib kunt u ze ongekend dicht naderen. Een onvergetelijke ervaring!

Overtocht met een rib belasting aftrekbaar?
Afhankelijk van uw programma op Vlieland of Terschelling is het ribvaren gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar (WKR-proof). Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar het Ribvaren?
Neem dan snel contact met ons op. Wij kijken graag welke soort rib (open of dicht) bij u het beste past.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Blog

Spaar zoveel mogelijk herinneringen

Tijdens onze gezinsvakantie, afgelopen zomer, vroeg mijn oudste dochter: “Pap, wat doe jij nou eigenlijk, behalve leuke reisjesLees verder

Muzikale kerstborrel op Terschelling

Muzikale kerstborrel op Terschelling Het valt niet mee om ieder jaar weer een goede jaarafsluiting te bedenken. Natuurlijk,Lees verder

“Het moet puur blijven”

“Het moet puur blijven” Vaak wordt ons gevraagd waarom we na Ziggo Dome weer een concert organiseren. DanLees verder