Teambuilden op en rond het water Teambuilding Friesland

Teambuilding in Friesland organiseren? Wilt u aan teambuilding doen tijdens uw bedrijfsuitje? Kom dan naar Friesland! Friesland is als watersport provincie van Nederland bij uitstek geschikt voor teambuilding op het water. Samen de zeilen hijsen of varen in een schitterende sloep versterkt de teamspirit, de onderlinge band en het groepsgevoel.

Zeilen, sloepvaren of Skûtsjesilen met schipper
Geniet van het weidse uitzicht, ervaar de vrijheid op het water en beleef de pure watersport op een van onze boten. Beleef het echte Friesland tijdens een heerlijke zeiltocht over de prachtige Friese meren, of vaar mee met een authentieke Friese sloep. Ook varen op een origineel historisch skûtsje behoort tot de mogelijkheden. En wilt u sportief bezig zijn, probeer dan samen met uw collega’s overeind te blijven tijdens een uurtje suppen (‘stand up paddling’). Het water biedt volop mogelijkheden voor tal van leuke, sportieve en originele teambuildingsactiviteiten.

Succesvol teambuilden in Friesland

Natuurlijk is een gezellige borrel aan boord onderdeel van het arrangement. En de dag wordt in stijl afgesloten tijdens een heerlijke barbecue op een afgelegen eilandje terwijl de zon achter de horizon verdwijnt. Een ideale omgeving voor een fantastisch uitje en succesvolle teambuilding in Friesland!

Maak uw teambuiling WKR proof
Wij denken graag met u mee om uw teambuilding gedeeltelijk of geheel WKR-proof te maken. Aan de hand van uw wensen geven wij u graag advies over de beste mogelijkheden.

Meer weten over Teambuilding in Friesland?
Neem dan snel contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.

Snel antwoord op uw vraag?? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Blog

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder

Mis jij je collega’s al?

Het zijn bijzondere tijden momenteel. Zo wordt, om begrijpelijke redenen, iedereen opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken, enLees verder

Bedrijfsuitje als investering

Veel bedrijven zien een bedrijfsuitje uitsluitend als kostenpost.Het goede nieuws is dat je dat ook anders kunt zien. Een uitje of evenement kan ook een investering zijn in je bedrijf..