Op de meest bijzondere locaties Vergaderen op Terschelling

Wilt u vergaderen op Terschelling? Wij kennen de mooiste vergaderlocaties van het eiland en laten die graag aan u zien. Van vergaderen in een duinpan tot een bijeenkomst in een omgebouwde paardenstal, niets is ons te gek om u het ultieme eilandgevoel te laten beleven tijdens uw vergadersessie op het eiland.

Compleet verzorgd
Wij nemen u graag de volledige organisatie uit handen, zodat u de focus kunt houden op het inhoudelijke gedeelte van uw meeting op Terschelling. Van de opvang in Harlingen tot het moment dat u weer op de veerboot stapt, hoeft u nergens aan te denken, want alles is tot in de puntjes geregeld en voorbereid. Op deze manier dragen wij graag bij aan uw resultaat.

Belasting-aftrekbaar maken van uw vergadering
Wij helpen u graag uw vergadering – inclusief programma – op het eiland gedeeltelijk of geheel belasting-aftrekbaar te maken. Aan de hand van uw wensen kijken wij welke oplossingen het beste bij u passen.

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden?
Neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te spreken en om te kijken wat wij voor uw vergadering op Terschelling kunnen betekenen.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Wilt u echt iets heel bijzonders beleven?
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

Blog

Waarom zou je het wiel uitvinden?

Veel bedrijven denken dat ze goedkoper uit zijn wanneer ze hun incentive of personeelsreis zelf regelen. Privé regelLees verder

Onze gids in Oostenrijk, Ron Kapteyn

Ron Kapteyn, onze gids in Oostenrijk Als Sailing Dutchman zijn we erg blij met ‘onze man’ in Oostenrijk:Lees verder

Digital Transformation

Wij krijgen steeds vaker signalen dat veel mensen zich zorgen maken over de digitale transformatie en eigenlijk nietLees verder