Onvergetelijke belevenissen in de sneeuw Wintersport Incentives

Wilt u met uw bedrijf een geweldige en onvergetelijke wintersport incentive beleven? Dan zijn wij graag uw partner! Wij begrijpen wat u wilt en denken met u mee. En dat begint al bij het begin van uw incentive in de wintersport, want we halen u op waar u maar wilt.

Maatwerk in de wintersport
Van gezellige après-ski tot authentieke en ongerepte natuurgebieden: de keuze is aan u. Samen met u stellen wij een programma samen dat volledig aansluit op uw wensen, mogelijkheden en budget.
Wij laten u en uw relaties, collega’s en/of klanten wintersport incentive ervaren zoals u dat nog niet eerder deed!

Voor elk wat wils
Laat u verrassen door de vele mogelijkheden, zowel voor de actieve als minder actieve reizigers hebben wij keuze uit tal activiteiten. Denk hierbij aan: met sledehonden op pad,een driving experience op ijs, wildspotten met een ranger of een heerlijk winterse barbecue in een treintunnel? Wij begrijpen als geen ander dat u een bijzondere beleving wilt, exclusief en uniek, en anders dan anders.

Volledig verzorgde incentive in de Wintersport
Uiteraard is uw wintersport incentive van begin tot eind verzorgd, dus inclusief begeleiding, skipas, skihuur, de diverse activiteiten en bus, vliegtuig of indien gewenst eigen vervoer. Dat scheelt u kostbare tijd en zorgt ervoor dat u zelf ook volop kunt genieten.

Waar wacht u nog op! Discover the unexpected!

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Maak snel een afspraak om samen te brainstormen
  • Wij helpen bij het WKR proof maken van uw event of incentive
  • Waar wacht je nog op?

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

Blog

Met code rood naar Oostenrijk

Met Code Rood naar een event in Oostenrijk.De weersvoorspellingen voor Oostenrijk waren duidelijk de afgelopen week: sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw.

Passie en plezier

Events en Incentives met passie en plezier Als Sailing Dutchman zijn we, zoals je weet, continu op zoekLees verder

De WKR als investering in een incentive of event

De WKR als investering in een incentive of event  Je ziet overal dat het personeelstekort steeds nijpender wordt.Lees verder