WKR vriendelijk met het bedrijf op Wintersport Wintersport voor bedrijven

Een wintersport voor bedrijven organiseren betekent heel wat anders dan het regelen van een groepsreis naar de wintersport voor vrienden en familie. Binnen een bedrijf heb je immers vaak te maken met een zeer uiteenlopende doelgroep, met verschillende interesses en verschillende wensen, terwijl iedereen wel graag dezelfde ultieme wintersportbeleving wil ervaren.

Activiteiten voor niet-skiërs
De activiteiten voor de niet-skiërs zijn misschien wel het belangrijkste tijdens een wintersport voor bedrijven. Want de ervaren skiërs gaan snel omhoog de berg op en de anderen blijven achter. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij de niet-skiërs ook volop aan hun trekken kunnen laten komen door hen een geweldige wintersportbeleving aan te bieden.

WKR-vriendelijk op wintersport
Niet geheel onbelangrijk is de WKR. Het laatste wat u wilt zijn naheffingen ontvangen bij thuiskomst van uw wintersportreis. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden om uw wintersport met het bedrijf WKR-vriendelijk te maken.

Meer weten over onze wintersport voor bedrijven?
Neem dan snel contact met ons op en vraag een vrijblijvend voorstel bij ons aan. Wij houden van persoonlijk contact en komen ook graag bij u langs om te brainstormen over uw wintersport event.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Blog

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder

Mis jij je collega’s al?

Het zijn bijzondere tijden momenteel. Zo wordt, om begrijpelijke redenen, iedereen opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken, enLees verder

Bedrijfsuitje als investering

Veel bedrijven zien een bedrijfsuitje uitsluitend als kostenpost.Het goede nieuws is dat je dat ook anders kunt zien. Een uitje of evenement kan ook een investering zijn in je bedrijf..