Bedrijfsuitje of teambuilding op het IJsselmeer Zeilen op het IJsselmeer

Zeilen op het IJsselmeer als bedrijfsuitje of teambuilding. Samen de zeilen hijsen en aan dek bezig zijn versterkt de teamspirit, de onderlinge band en het groepsgevoel. Wanneer u de haven verlaat en met volle zeilen het IJsselmeer opvaart, laat u alle dagelijkse besognes achter u. Geniet van de weidse vergezichten en verbaas u over het schitterende uitzicht vanaf het dek. De afvaart kan plaatsvinden in bekende havens zoals Enkhuizen, Lelystad en Lemmer, maar in overleg zijn natuurlijk ook andere opstapplaatsen mogelijk.

Dagtocht of meerdaagse zeiltochten op het IJsselmeer

Er zijn diverse manieren om onze zeilcharters in te zetten op het IJsselmeer. Wilt u een dagtocht maken of een meerdaags arrangement? Uiteraard kunt u ook overnachten aan boord. U zult versteld staan van de luxe en uitstraling die u aan boord aantreft. En wilt u laten cateren tijdens uw uitje of liever zelf koken met uw team of bedrijf? Er zijn allerlei mogelijkheden die we graag met u bespreken.

Meer weten over het zeilen op het IJsselmeer?
Neem dan snel contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden van het zeilen op IJsselmeer.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Maak snel een afspraak om samen te brainstormen
  • Wij helpen bij het WKR proof maken van uw event of incentive
  • Waar wacht je nog op?

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

Blog

Met code rood naar Oostenrijk

Met Code Rood naar een event in Oostenrijk.De weersvoorspellingen voor Oostenrijk waren duidelijk de afgelopen week: sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw.

Passie en plezier

Events en Incentives met passie en plezier Als Sailing Dutchman zijn we, zoals je weet, continu op zoekLees verder

De WKR als investering in een incentive of event

De WKR als investering in een incentive of event  Je ziet overal dat het personeelstekort steeds nijpender wordt.Lees verder