Zeilen en teambuilden op het Markermeer  Bedrijfsuitje zeilen rond Amsterdam met BBQ aan dek

Zeilen op het Markermeer rond Amsterdam is niet alleen een geweldige ervaring, maar ook een ideale manier om aan teambuilding te doen tijdens uw bedrijfsuitje. Samen de zeilen hijsen en aan dek bezig zijn versterkt het teamgevoel en de onderlinge band. En zodra u de haven uit bent en met volle zeilen het water op vaart, laat u alle dagelijkse beslommeringen achter u.

Vergaderen aan boord van een zeilschip
Niets zo effectief als vergaderen aan boord van een zeilschip. Het vrije gevoel op het water geeft ruimte aan het denken en helderheid in de geest. Dat geeft resultaat! En zijn alle zaken besproken, dan is een gezellige borrel aan boord meer dan verdiend.

Barbecue
Zo’n geweldige dag moet je natuurlijk goed afsluiten. En hoe kan dat beter dan met een heerlijke en uitstekend verzorgde barbecue aan boord. Gezellig eten en drinken met z’n allen terwijl de zon langzaam achter de horizon verdwijnt. De perfecte afsluiting van een geslaagd bedrijfsuitje rond Amsterdam!

Belasting-aftrekbaar maken van uw bedrijfsuitje zeilen 
Er zijn diverse mogelijkheden om bedrijfsuitje zeilen rond Amsterdam geheel of gedeeltelijk belasting-aftrekbaar (WKR-proof)te maken. Aan de hand van uw wensen bekijken wij, samen met u, wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Contact opnemen over het Zeilen rond Amsterdam
Benieuwd geworden? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van zeilen op het Markermeer bij Amsterdam en neem snel contact met ons op. En staat uw wens hier (nog) niet tussen laat het ons vooral weten. Wij gaan met plezier voor u aan de slag.

 

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Blog

Het Terschelling-gevoel in Ahoy!

Als je aankomt op Terschelling en van de loopplank stapt, dan overvalt je meteen een bepaald gevoel. HetLees verder

Spaar zoveel mogelijk herinneringen

Tijdens onze gezinsvakantie, afgelopen zomer, vroeg mijn oudste dochter: “Pap, wat doe jij nou eigenlijk, behalve leuke reisjesLees verder

Muzikale kerstborrel op Terschelling

Muzikale kerstborrel op Terschelling Het valt niet mee om ieder jaar weer een goede jaarafsluiting te bedenken. Natuurlijk,Lees verder