Zeilen en teambuilden op het Markermeer  Zeilen rond Amsterdam met BBQ aan dek

Zeilen op het Markermeer rond Amsterdam is niet alleen een geweldige ervaring, maar ook een ideale manier om aan teambuilding te doen tijdens uw uitje. Samen de zeilen hijsen en aan dek bezig zijn versterkt het teamgevoel en de onderlinge band. En zodra u de haven uit bent en met volle zeilen het water op vaart, laat u alle dagelijkse beslommeringen achter u.

Vergaderen aan boord van een zeilschip
Niets zo effectief als vergaderen aan boord van een zeilschip. Het vrije gevoel op het water geeft ruimte aan het denken en helderheid in de geest. Dat geeft resultaat! En zijn alle zaken besproken, dan is een gezellige borrel aan boord meer dan verdiend.

Barbecue
Zo’n geweldige dag moet je natuurlijk goed afsluiten. En hoe kan dat beter dan met een heerlijke en uitstekend verzorgde barbecue aan boord. Gezellig eten en drinken met z’n allen terwijl de zon langzaam achter de horizon verdwijnt. De perfecte afsluiting van een geslaagd bedrijfsuitje!

Contact opnemen over het Zeilen rond Amsterdam
Benieuwd geworden? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van zeilen op het Markermeer bij Amsterdam en neem snel contact met ons op!

 

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Maak snel een afspraak om samen te brainstormen
  • Wij helpen bij het WKR proof maken van uw event of incentive
  • Waar wacht je nog op?

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

Blog

Met code rood naar Oostenrijk

Met Code Rood naar een event in Oostenrijk.De weersvoorspellingen voor Oostenrijk waren duidelijk de afgelopen week: sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw.

Passie en plezier

Events en Incentives met passie en plezier Als Sailing Dutchman zijn we, zoals je weet, continu op zoekLees verder

De WKR als investering in een incentive of event

De WKR als investering in een incentive of event  Je ziet overal dat het personeelstekort steeds nijpender wordt.Lees verder