SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Harlingen Sail en de Finish van de Tallships Races

De Tallships races een uniek evenement

Van donderdag 14 tot en met zondag 17 juli 2022 vormt Harlingen het decor voor de Tall Ships Races, de grootste internationale zeilwedstrijd voor Sail Training-schepen. De historische havenstad Harlingen is het decor bij uitstek om deze machtige schepen vier dagen lang welkom te heten.

Missie

Behalve een indrukwekkend schouwspel voor het publiek zijn The Tall Ships Races een evenement met een missie: het geven van unieke zeiltrainingen voor jongeren, ongeacht nationaliteit, cultuur, religie, geslacht of sociale achtergrond.

 

Diverse activiteiten

De Tall Ships arriveren op donderdag 14 juli in Harlingen en verblijven daar tot en met zondag 17 juli. Tijdens het verblijf van de Tall Ships worden er zowel voor het publiek als voor de crew diverse activiteiten georganiseerd op de kade en op het water.

Zakelijke bijeenkomst tijdens de Tall Ships Race

De Tall Ships Races bieden tal van mogelijkheden op het gebied van relatiemarketing, zakelijke bijeenkomst of bedrijfsuitje. Dompel u samen met uw relaties en/of collega’s onder in de magie van deze prachtige en imposante schepen. U kunt vanaf de kade genieten van het al moois dat er te zien is, maar natuurlijk ook vanaf het water tijdens een rondvaart.

WKR-vriendelijk

Wilt u tijdens de Tall Ships Races in Harlingen WKR-vriendelijk vergaderen? En wilt u er zeker van zijn dat u geen onaangename naheffingen ontvangt? Wij zetten graag voor u op een rij hoe u een bijeenkomst organiseert die buiten de WKR valt.

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden?

Neem dan snel contact met ons op. Onze nautisch specialisten vertellen u er graag meer over.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens