Incentive Vlieland

Een heel verrassende bestemming voor een incentive of personeelsreis

Bent u op zoek naar een onvergetelijke incentive of personeelsreis naar Vlieland? Sailing Dutchman weet als geen ander een creatieve eilandinvulling te geven aan uw incentive. Onze jarenlange ervaring in originele eilandconcepten is voor u de garantie voor een bijzondere en onvergetelijke incentive op Vlieland.

Wij laten u het eilandgevoel beleven

U komt niet voor niets naar een eiland. Wij weten als geen ander wat het met je doet om het unieke eilander gevoel te beleven. Zodra je op de boot stapt in Harlingen en over de Waddenzee vaart, ervaar je meteen het heerlijke gevoel om alles even achter je te laten.

uitzicht-vanaf-het-vuurtorenduin-op-de-waddenzee-vlieland

WKR-vriendelijke incentive naar Vlieland

Wij geven u graag advies over het gedeeltelijk of geheel WKR-proof maken van uw incentive naar Vlieland. Aan de hand van uw wensen kijken wij wat er voor u mogelijk is.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Meer weten over een incentive naar Vlieland?

Neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om te brainstormen over uw incentive of personeelsreis naar Vlieland.

steiger-veerdienst-vlieland-texel

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens