Kerst of Nieuwjaarsborrel op een schip

Sfeervol genieten op het IJ bij Amsterdam

Nieuwjaarsarrangement op een authentiek zeilschip

De herfst is gearriveerd en langzaam maar zeker komt het einde van het jaar inzicht. Het zijn de maanden van Kerst en Oud&Nieuw, en dus van sfeer, gezelligheid en samenzijn. Sailing Dutchman Events draagt hier graag een steentje aan bij en heeft voor u een sfeervol en gezellig Kerst/Nieuwjaarsarrangement samengesteld.

Nieuwjaarsreceptie

Of het nou om een nieuwjaarsreceptie of kerstborrel gaat, wij verzorgen het graag voor u. Wat denkt u van gezellig samen borrelen op een authentiek zeilschip met uitzicht op de fraai verlichte skyline van Amsterdam? Een unieke en sfeervolle ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.

nieuwjaarsborrel-op-een-unieke-locatie

Sfeervol genieten

U stapt op bij Amsterdam IJburg (andere locaties in overleg mogelijk)dat zowel met het openbaar vervoer als per auto gemakkelijk te bereiken is. Zodra u het schip opstapt, wordt u voorzien van een lekker hapje en drankje en ervaart u meteen de warmte en gezelligheid van zo’n authentiek zeilschip. Gedurende de avond wordt er sfeervolle muziek gedraaid en zijn er diverse overheerlijke en luxe hapjes. Natuurlijk kunnen wij aan boord ook livemuziek (jazz, rockband, singer/songwriter) of een dj voor u verzorgen.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Diner mogelijkheden

Wilt u naast borrelen ook uitgebreid dineren? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Na het borrelen kunt u dan genieten van een walking diner bestaande uit – naar keuze – 5, 6 of 7 gangen.

Meer weten over onze Nieuwjaarsarrangementen

Benieuwd geworden naar het Nieuwjaar arrangement? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die Sailing Dutchman Events te bieden heeft en neem snel contact met ons op!

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens