• nl

Spaar zoveel mogelijk herinneringen Kerstfeest voor bedrijven op Terschelling

Bent u op zoek naar een bijzondere manier om het jaar af te sluiten tijdens een kerstfeest met uw bedrijf, maar kunt u door alle bomen de kaarsjes niet meer zien? Denk dan eens aan een unieke bestemming: Terschelling. Naast het gevoel er even helemaal tussen uit te zijn, zorgt Terschelling ook voor een echt ‘wij-gevoel’ met het eigen bedrijf.

Lunch en strandrit
We ontvangen u op het eiland voor een heerlijke lunch met lokale producten in restaurant Zeezicht, direct op de haven. Daarna gaan we in diverse Landrovers op weg voor een stoere strandrit, eventueel aangevuld met een uurtje strandjutten. De borrel daarna bij het markante Wrakkenmuseum is dan ook meer dan verdiend!

Kerstdiner bij Heartbreak Hotel
We sluiten de dag stoer af met een overheerlijk diner. Wat dacht u van een viergangen kerstdiner in Strandpaviljoen Heartbreak Hotel op het strand van Oosterend? Het nagerecht kan worden geserveerd bij een sfeervol kampvuur op het strand. Aansluitend kunt u genieten van een optreden van zanger Hessel en zijn dochter Tess in het beroemde muziekcafé De Groene Weide.

Is mijn kerstfeest ook belastingaftrekbaar?
Er zijn meerdere mogelijkheden om uw kerstfeest met het bedrijf gedeeltelijk of geheel belastingaftrekbaar te maken. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag over alle mogelijkheden zodat u vooral niet teveel betaalt.

Nieuwsgierig geworden naar een sfeervol en onvergetelijk kerstfeest op Terschelling?
Neem dan snel contact met ons op. Bel met 0566-622222 of vul het contactformulier in. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag langs om uw wensen door te nemen.

 

 

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Blog

Spaar zoveel mogelijk herinneringen

Tijdens onze gezinsvakantie, afgelopen zomer, vroeg mijn oudste dochter: “Pap, wat doe jij nou eigenlijk, behalve leuke reisjesLees verder

Muzikale kerstborrel op Terschelling

Muzikale kerstborrel op Terschelling Het valt niet mee om ieder jaar weer een goede jaarafsluiting te bedenken. Natuurlijk,Lees verder

“Het moet puur blijven”

“Het moet puur blijven” Vaak wordt ons gevraagd waarom we na Ziggo Dome weer een concert organiseren. DanLees verder