• Nederlands

Pure klasse op het water Lemsteraken Events

In samenwerking met Workumer Jachtservice (de hofleverancier als het om lemsteraken gaat) organiseren wij jaarlijks een aantal unieke events met deze prachtige zeilschepen. Bij onze lemsteraken events kunt u met uw eigen boot deelnemen of wij regelen er een voor u, uiteraard compleet met bemanning.

Zeilweekend op de Waddenzee

Elk jaar organiseren wij een zeilweekend met lemsteraken op de Waddenzee waarvoor u uw relaties, personeel of collegaโ€™s uit kunt nodigen. Hoogtepunt van dit weekend is droogvallen op een van de zandbanken op de Waddenzee, waar u kunt genieten van een bbq met verse vis uit de Waddenzee. Stelt u zich eens voor: een bbq op de bodem van de Waddenzee! Aansluitend varen wij door naar Terschelling om de avond in stijl af te sluiten in de Groene Weide met een optreden van Hessel en Tess. Omdat wij afhankelijk zijn van het getij, vindt dit event elk jaar op een andere datum plaats.

Rondje IJsselmeer

Met de start en einde in Workum laten wij u het beste van het IJsselmeer beleven.Van een visje eten in Stavoren tot overnachten in de oude binnenstad van Enkhuizen of Medemblik. Iedere zeilliefhebber komt hier volledig aan zijn trekken.

Lemsteraken Regatta

In navolging van de Vastgoed Regatta bij Volendam is er nu op dag twee ook de Lemsteraken Regatta. Deze regatta is bedoeld voor iedereen die direct of indirect met het vastgoed te maken heeft. Lees hier alle informatie over dit prachtige zeilevenement bij Volendam.

Meer weten over onze Lemsteraken Events?

Neem dan snel contact met ons op over alle mogelijkheden. En uiteraard kunt ook met Workumer Jachtservice contact opnemen voor alle mogelijkheden.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Coronaproof
  • Op een leuke manier werken aan een vitaler bedrijf
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Voor events met blijvende impact

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Meer events op het water

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Blog

Toegevoegde waarde

We horen het de laatste tijd regelmatig van onze klanten: er moet wat gebeuren. We zijn klaar metLees verder

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder

Mis jij je collega’s al?

Het zijn bijzondere tijden momenteel. Zo wordt, om begrijpelijke redenen, iedereen opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken, enLees verder