SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Lemsteraken Events

Pure klasse op het water

In samenwerking met Workumer Jachtservice (de hofleverancier als het om lemsteraken gaat) organiseren wij jaarlijks een aantal unieke events met deze prachtige zeilschepen. Bij onze lemsteraken events kunt u met uw eigen boot deelnemen of wij regelen er een voor u, uiteraard compleet met bemanning.

Zeilweekend op de Waddenzee

Elk jaar organiseren wij een zeilweekend met lemsteraken op de Waddenzee waarvoor u uw relaties, personeel of collega’s uit kunt nodigen. Hoogtepunt van dit weekend is droogvallen op een van de zandbanken op de Waddenzee, waar u kunt genieten van een bbq met verse vis uit de Waddenzee. Stelt u zich eens voor: een bbq op de bodem van de Waddenzee! Aansluitend varen wij door naar Terschelling om de avond in stijl af te sluiten in de Groene Weide met een optreden van Hessel en Tess. Omdat wij afhankelijk zijn van het getij, vindt dit event elk jaar op een andere datum plaats.

lemsteraak-zeilend-op-het-wad

Rondje IJsselmeer

Met de start en einde in Workum laten wij u het beste van het IJsselmeer beleven.Van een visje eten in Stavoren tot overnachten in de oude binnenstad van Enkhuizen of Medemblik. Iedere zeilliefhebber komt hier volledig aan zijn trekken.

Lemsteraken Regatta

In navolging van de Vastgoed Regatta bij Volendam is er nu op dag twee ook de Lemsteraken Regatta. Deze regatta is bedoeld voor iedereen die direct of indirect met het vastgoed te maken heeft. Lees hier alle informatie over dit prachtige zeilevenement bij Volendam.

Lemsteraken-voor-terschelling

Meer weten over onze Lemsteraken Events?

Neem dan snel contact met ons op over alle mogelijkheden. En uiteraard kunt ook met Workumer Jachtservice contact opnemen voor alle mogelijkheden.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens