Lapland een winters paradijs Incentive en personeelsreizen naar Lapland

Wilt u met uw bedrijf een geweldige, exclusieve en onvergetelijke incentive of personeelsreis beleven? Dan zijn wij graag uw partner. Wij kennen de meest schitterende en (nog) onontdekte locaties.

Winterparadijs
Lapland is een waar winterparadijs, geschikt voor zowel beginnende als gevorderde skiërs. De besneeuwde bergtoppen van Lapland voelen bijna verlaten aan waardoor er heerlijk rustig geskied kan worden en beginners goed kunnen oefenen. Voor de gevorderde skiërs zijn er vele off-piste mogelijkheden waarbij je de adrenaline door je lijf voelt gieren.

Sneeuwschoenwandelen, ijsklimmen en ijsgrotten
Ook voor niet-skiërs zijn er volop mogelijkheden om te genieten van al het moois dat Lapland te bieden heeft, zoals sneeuwschoenwandelen bij maanlicht, bij een bevroren waterval omhoog klimmen of tussen ijspegels door naar een prachtige ijsgrot kruipen.

Husky safari’s, sneeuwscootertocht en ijsvissen
Bestuur zelf een huskyslee en ga op pad door betoverende landschappen met bevroren meren en besneeuwde bossen. Op zoek naar meer snelheid? Maak dan een sneeuwscootertocht. Stop onderweg om te gaan ijsvissen en geniet ’s avonds bij een kampvuur van je zelfgevangen vis met uitzicht op het Noorderlicht.

Het echte Lapland-gevoel
Voor het echte Lapland-gevoel slaap je in een kleine blokhut midden in de wildernis, ver weg van alle dorpen. Stook met haardhout de hut zelf warm en kom tot rust in de houtgestookte sauna. Voor de echte diehards zijn er ijswakken. Ga ’s ochtends vroeg mee op pad met een Laplandse jager en ervaar hoe bijzonder het leven in de prachtige Laplandse natuur is.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Wilt u echt iets heel bijzonders beleven?
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

Blog

Digital transformation

Wij krijgen steeds vaker signalen dat veel mensen zich zorgen maken over de digitale transformatie en eigenlijk nietLees verder

Liftend van Zeist naar Friesland want het water trok

Als kind groeide ik op in Zeist ging er naar school en had er een mooie jeugd, deLees verder

Verhalen op Terschelling

In de tijd dat ik schipper op de bruine vloot was en met mijn schip rondvoer op deLees verder