Zeilen en teambuilden rond Griekenland Onvergetelijke incentives naar Griekenland

Een helderblauwe zee, witte stranden, pittoreske dorpjes, een perfecte zeilwind en de zon die iedere dag volop schijnt, maken Griekenland tot de ideale locatie voor een unieke en onvergetelijke personeelsreis of incentive.

Nieuwe zeilervaring
De honderden eilanden voor de Griekse kust zorgen ervoor dat Griekenland de perfecte bestemming is om heerlijk te zeilen. Van eiland naar eiland zeilen geeft een geheel nieuwe dimensie aan uw zeilervaring. Geniet onderweg van de heerlijke temperatuur, de volop schijnende zon, de helderblauwe zee en de perfecte zeilwind. Stop onderweg voor een frisse duik of ga voor anker in een van de prachtige natuurlijke baaien. Sluit de dag af bij een pittoresk haventje en geniet in een authentiek vissersdorpje van de Griekse gastvrijheid en versgevangen vis. ‘s Avonds is het in Giekenland nog lang gezellig en wordt er door gefeest tot in de late uurtjes.

Inspirerend teambuilden
Tijdens het zeilen zijn er tal van mogelijkheden om te vergaderen of aan teambuilding te werken. Niets zo effectief als vergaderen in een schitterende en inspirerende omgeving. Het vrije gevoel op het water geeft ruimte aan het denken en helderheid in de geest. En zijn alle zaken besproken, dan is een gezellige borrel op een prachtige locatie de perfecte afsluiting. Geniet van een relaxte zeilervaring rondom het prachtige Griekenland en combineer zo plezier en ontspanning met teambuilding.

Incentive naar Griekenland belasting-aftrekbaar?
Aan de hand van uw wensen kunnen wij u advies geven over het gedeeltelijk belasting-aftrekbaar (WKR-proof) maken van uw incentive of personeelsreis naar Griekenland.

Mogelijkheden voor een personeelsreis of incentive naar Griekenland
Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden die Sailing Dutchman voor een incentive of personeelsreis naar Griekenland te bieden heeft? Neem dan snel contact met ons op.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Blog

Bedrijfsuitje als investering

Veel bedrijven zien een bedrijfsuitje uitsluitend als kostenpost.Het goede nieuws is dat je dat ook anders kunt zien. Een uitje of evenement kan ook een investering zijn in je bedrijf..

Bedrijfsuitjes met een doel: stel plezier en vitaliteit centraal

Vaak ontstaan de beste ideeën tijdens een goed gesprek met onze relaties. Zo zat ik een tijdje terugLees verder

Het Terschelling-gevoel in Ahoy!

Als je aankomt op Terschelling en van de loopplank stapt, dan overvalt je meteen een bepaald gevoel. HetLees verder