Zeilen en teambuilden rond Griekenland Onvergetelijke incentives naar Griekenland

Een helderblauwe zee, witte stranden, pittoreske dorpjes, een perfecte zeilwind en de zon die iedere dag volop schijnt, maken Griekenland tot de ideale locatie voor een unieke en onvergetelijke personeelsreis of incentive.

Nieuwe zeilervaring
De honderden eilanden voor de Griekse kust zorgen ervoor dat Griekenland de perfecte bestemming is om heerlijk te zeilen. Van eiland naar eiland zeilen geeft een geheel nieuwe dimensie aan uw zeilervaring. Geniet onderweg van de heerlijke temperatuur, de volop schijnende zon, de helderblauwe zee en de perfecte zeilwind. Stop onderweg voor een frisse duik of ga voor anker in een van de prachtige natuurlijke baaien. Sluit de dag af bij een pittoresk haventje en geniet in een authentiek vissersdorpje van de Griekse gastvrijheid en versgevangen vis. ’s Avonds is het in Giekenland nog lang gezellig en wordt er door gefeest tot in de late uurtjes.

Inspirerend teambuilden
Tijdens het zeilen zijn er tal van mogelijkheden om te vergaderen of aan teambuilding te werken. Niets zo effectief als vergaderen in een schitterende en inspirerende omgeving. Het vrije gevoel op het water geeft ruimte aan het denken en helderheid in de geest. En zijn alle zaken besproken, dan is een gezellige borrel op een prachtige locatie de perfecte afsluiting. Geniet van een relaxte zeilervaring rondom het prachtige Griekenland en combineer zo plezier en ontspanning met teambuilding.

Mogelijkheden voor een personeelsreis of incentive naar Griekenland
Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden die Sailing Dutchman voor een incentive of personeelsreis naar Griekenland te bieden heeft? Neem dan snel contact met ons op.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Maak snel een afspraak om samen te brainstormen
  • Wij helpen bij het WKR proof maken van uw event of incentive
  • Waar wacht je nog op?

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

Blog

Met code rood naar Oostenrijk

Met Code Rood naar een event in Oostenrijk.De weersvoorspellingen voor Oostenrijk waren duidelijk de afgelopen week: sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw.

Passie en plezier

Events en Incentives met passie en plezier Als Sailing Dutchman zijn we, zoals je weet, continu op zoekLees verder

De WKR als investering in een incentive of event

De WKR als investering in een incentive of event  Je ziet overal dat het personeelstekort steeds nijpender wordt.Lees verder