Het land van adembenemende landschappen, woeste kustlijnen en eeuwenoude kastelen Incentives & Personeelsreizen naar Ierland

Beleef de ultieme personeelsreis of incentive in het land van eeuwenoude kastelen, woeste kustlijnen, schilderachtige baaien, oude vissersdorpjes, adembenemende landschappen en sprookjesachtige ruïnes.

Mysterieuze meren en rivieren
Het gevarieëerde en adembenemende Ierse landschap met zijn vele meren en rivieren biedt tal van mogelijkheden om te  kanoën, suppen of raften. Verbaas je over de glasheldere rivieren en ervaar de bijzondere mythen en legenden die zich op de prachtige en mysterieuze meren verschuilen in de mist.

Woeste kustlijnen
Zeil langs de diepe inhammen, loodrechte kliffen en de hoge rotsen van West-Cork, of bezoek een van de vele bijzondere schiereilanden. Stop onderweg voor een duik in de zee en bewonder al snorkelend de kleurrijke onderwaterwereld van Ierland. Ervaringen om nooit meer te vergeten!

Walvissen spotten op een authentieke vissersboot
Op zoek naar avontuur tijdens jouw incentive? Ga mee met een authentieke vissersboot en luister naar de verhalen van de plaatselijke vissers. Leer vissen als een echte Ier en spot onderweg walvissen, dolfijnen, vinvissen en zelfs bultruggen.

Discover the unexpected!

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Blog

Bedrijfsuitje als investering

Veel bedrijven zien een bedrijfsuitje uitsluitend als kostenpost.Het goede nieuws is dat je dat ook anders kunt zien. Een uitje of evenement kan ook een investering zijn in je bedrijf..

Bedrijfsuitjes met een doel: stel plezier en vitaliteit centraal

Vaak ontstaan de beste ideeën tijdens een goed gesprek met onze relaties. Zo zat ik een tijdje terugLees verder

Het Terschelling-gevoel in Ahoy!

Als je aankomt op Terschelling en van de loopplank stapt, dan overvalt je meteen een bepaald gevoel. HetLees verder