300 dagen per jaar zon en dichterbij dan je denkt Incentives & Personeelsreizen naar Mallorca

Mallorca, het grootste eiland van de Balearen op maar een paar uur vliegen van Amsterdam, is een geweldige bestemming voor een verrassende incentive of personeelsreis.

Palma de Mallorca
De reis begint al in de oude stad van Palma de Mallorca. Wij brengen je naar de plekjes die geliefd zijn bij de locals en laten je kennis maken met de typisch Spaanse eilandcultuur.

Zeilen rond Mallorca
Zeilen rond Mallorca is een van onze aanraders. Leg aan in een schilderachtige baai en geniet met je voeten in het zand van de heerlijkste paella. En zie vanaf het zeilschip hoe de zon prachtig ondergaat boven het water.
Verken met een scooter de binnenlanden en schuif aan bij een boerenfamilie aan tafel. Geniet van eerlijk en heerlijk eten en proef de lekkerste wijnen, met schitterend uitzicht over de wijngaarden. Met onze lokale kennis en vele contacten weten wij elke incentive-reis tot een unieke belevenis te maken.En staat uw wens er (nog) niet tussen laat het ons vooral weten.

WKR vriendelijk naar Mallorca
Wist u dat u uw personeelsreis of incentive naar het buitenland ook gedeeltelijk of geheel WKR- vriendelijk kunt maken? Wij adviseren u graag vrijblijvend over alle mogelijkheden.

Meer weten over een incentive of personeelsreis naar Mallorca?
Neem dan snel contact met ons op en wij zorgen dat je iets heel bijzonders beleeft! Wij houden van een persoonlijke benadering en kom graag bij u langs om alle mogelijkheden door te nemen.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

Blog

Spaar zoveel mogelijk herinneringen

Tijdens onze vakantie met het gezin, afgelopen zomer, vroeg mijn oudste dochter: “Pap, wat doe jij nou eigenlijk,Lees verder

Muzikale kerstborrel op Terschelling

Muzikale kerstborrel op Terschelling Het valt niet mee om ieder jaar weer een goede jaarafsluiting te bedenken. Natuurlijk,Lees verder

“Het moet puur blijven”

“Het moet puur blijven” Vaak wordt ons gevraagd waarom we na Ziggo Dome weer een concert organiseren. DanLees verder