Een mix van het authentieke oosten en en het moderne westen Incentive of Citytrip  naar Istanbul

Nergens anders ter wereld is de mix van het mystieke Oosten en het moderne Westen zo goed te proeven als in Istanbul. Deze stad weet het westen met het oosten te verbinden, wat zorgt voor een interessante smeltkroes van mensen, smaken en culturen. Dit maakt Istanbul dan ook tot een geweldige bestemming voor uw incentive of personeelsreis.

Bezoek de culturele schatten van Istanbul
Istanbul beschikt over een keur aan bijzondere culturele schatten, zoals de beroemde Blauwe Moskee, de Aya Sophia kathedraal/moskee en het Topkapi Paleis van de Osmaanse sultan. Ook kun je eindeloos ronddwalen door de bruisende Grand Bazaar in het oude centrum. Er valt zoveel te ontdekken en te beleven in deze prachtige stad! Wat dacht je van de volgende mogelijkheden:

Zeilen naar de Prinsesseneilanden
En wist u dat je vanuit Istanbul een onvergetelijke zeiltrip kunt maken naar de Prinsesseneilanden? Deze liggen op slechts een steenworp afstand van de stad, maar je waant je er in een compleet andere wereld. Vanuit de drukte beland je er in een oase van rust. Je kunt hier met uitzicht op zee heerlijk eten met je voeten in het zand. Aan het einde van de middag zeil je weer terug om de dag af te sluiten in het Hamdi Restaurant met een prachtig uitzicht over de stad.

Onvergetelijke citytrip naar Istanbul
Istanbul wordt als bestemming voor een citytrip vaak over het hoofd gezien. Onbegrijpelijk eigenlijk, want vanaf Amsterdam is het maar zo’n drie uur vliegen. Bovendien is Istanbul verrassend betaalbaar als citytrip voor uw bedrijf vanwege de gunstige wisselkoers.

Is mijn incentive of personeelsreis ook belastingaftrekbaar?
Er is van alles mogelijk om uw incentive of personeelsreis naar Istanbul geheel of gedeeltelijk belasting-aftrekbaar (wkr-proof) te maken. Wij zetten graag de mogelijkheden voor u op een rij.

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden in Istanbul?
Neem dan snel contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden voor uw incentive of citytrip naar Istanbul. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij u langs om samen met u te brainstormen over uw aanstaande reis.

Snel antwoord op uw vraag?? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Blog

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder

Mis jij je collega’s al?

Het zijn bijzondere tijden momenteel. Zo wordt, om begrijpelijke redenen, iedereen opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken, enLees verder

Bedrijfsuitje als investering

Veel bedrijven zien een bedrijfsuitje uitsluitend als kostenpost.Het goede nieuws is dat je dat ook anders kunt zien. Een uitje of evenement kan ook een investering zijn in je bedrijf..