Maatwerk Events & Incentives

Sailing Dutchman is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere en onvergetelijke incentives ,meetings en congressen en events. Vanuit onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk beschikken wij over tal van bijzondere bestemmingen en verrassende locaties voor uw event. Uiteraard doen wij dat in nauw overleg met u en leveren wij altijd maatwerk.

Full service evenementenbureau

Want wat uw ideeën en plannen ook zijn: wij zien altijd volop mogelijkheden. En als full service evenementenbureau denken wij van begin tot eind met u mee.

Wensen

Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons dan weten! De mooiste incentives en events zijn immers voortgekomen uit bijzondere wensen van onze gasten. U heeft een wens, wij vertalen deze in mogelijkheden en voeren het met veel plezier voor u uit. En het resultaat? Dat is vaak nog verrassender dan u had kunnen denken!

blauw-wildebeest-zuid-afrika-met-ondergaande-zon

Contact

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op! Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek om samen met u alle mogelijkheden door te nemen.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens