SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Maatwerk Events & Incentives

Sailing Dutchman is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere en onvergetelijke incentives ,meetings en congressen en events. Vanuit onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk beschikken wij over tal van bijzondere bestemmingen en verrassende locaties voor uw event. Uiteraard doen wij dat in nauw overleg met u en leveren wij altijd maatwerk.

Full service evenementenbureau

Want wat uw ideeën en plannen ook zijn: wij zien altijd volop mogelijkheden. En als full service evenementenbureau denken wij van begin tot eind met u mee.

Wensen

Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons dan weten! De mooiste incentives en events zijn immers voortgekomen uit bijzondere wensen van onze gasten. U heeft een wens, wij vertalen deze in mogelijkheden en voeren het met veel plezier voor u uit. En het resultaat? Dat is vaak nog verrassender dan u had kunnen denken!

blauw-wildebeest-zuid-afrika-met-ondergaande-zon

Contact

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op! Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek om samen met u alle mogelijkheden door te nemen.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens