Offroad Experience

Neem zelf plaats achter het stuur

Ervaar de kracht van de Landrover Defender daar waar hij thuis hoort: offroad in ruig terrein! Sailing Dutchman Events heeft daarvoor een fantastische locatie gevonden: Fürstenau, zo’n vijftig kilometer over de grens in Duitsland. Een fantastische offroad experience met een Landrover op een steenworp afstand van Nederland.

Neem zelf plaats achter het stuur

U gaat bij deze 4×4 Experience onder leiding van professionele instructeurs op pad. Gaandeweg de dag duikt u steeds dieper de bossen in. Er zijn drie tot vier deelnemers per Landrover, waarbij iedereen per toerbeurt achter het stuur zit van deze stoere offroad-wagen.

offroad-event-fürstenau

Offroad experience als incentive of bedrijfsuitje

Deze offroad-experience is bij uitstek geschikt als bedrijfsuitje of incentive: lekker met je collega’s en/of relaties door de modder baggeren!

Heeft u interesse in een van onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Extra mogelijkheden

Naast het op zich al spectaculaire standaard-programma kunnen we een aantal extra’s voor u regelen, zoals ter afsluiting een rondje rijden in een originele Dakar-truck. Indien gewenst wordt dit voorafgegaan door een lezing over Dakar en alle bijbehorende avonturen door ervaren Dakar-rijders. Ook kunt u abseilen vanaf een kasteel (een van de weinige plaatsen in de wereld waar dit nog kan). Een andere mogelijkheid is een oldtimer-rally door het prachtige landschap van Twente.

100% WKR-vriendelijk

Het is goed te weten dat deze geweldige driving experience een WKR-vriendelijke activiteit is. U mag dergelijke events namelijk factureren als rijvaardigheidstraining, zodat deze Offroad experience buiten de WKR valt.

offroad-event-met-land-rovers

Meer weten over onze Offroad Experience?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van onze offroad experience? Neem dan snel contact met ons op!

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens