SailingDutchman_logo_whitetxt_2021
Search
Close this search box.

Offroad Experience bedrijfsuitje

Neem zelf plaats achter het stuur

Ervaar de kracht van de Landrover Defender daar waar hij thuis hoort: offroad in ruig terrein! Sailing Dutchman Events heeft daarvoor een fantastische bedrijfsuitje gecreëerd. Net over de grens in Duitsland vindt deze fantastische offroad experience met een Landrover plaats.

Goede bodem

Het ontbijtbuffet wordt ’s ochtends voor jullie klaargemaakt. Na het ontbijt vertrekken we naar het terrein waar jullie iedere modderpoel en heuvel kunnen proberen te bedwingen.

Neem zelf plaats achter het stuur

Tijdens dit uitje ga je zelf onder leiding van professionele instructeurs op pad. Jullie kruipen om de beurt achter het stuur van de Landrover. Gaandeweg de dag duik je steeds dieper de bossen in. Na de gezamenlijke lunch ga je weer verder met oefenen achter het stuur van de Landrover. Na een dag vol modder en PK’s rijden we terug en sluiten we de eerste dag af met een heerlijk diner.

offroad-event-fürstenau

Extra mogelijkheden

Op dag twee kunnen jullie nogmaals achter het stuur van de Landrover kruipen of kies voor een van de vele andere opties. Zo kun je abseilen vanaf een kasteel (een van de weinige plaatsen in de wereld waar dit nog kan). Een andere mogelijkheid is een oldtimer-rally door het prachtige landschap van Twente.

Offroad experience als incentive of bedrijfsuitje

Deze offroad-experience is bij uitstek geschikt als bedrijfsuitje of incentive: lekker met je collega’s en/of relaties door de modder baggeren!

100% WKR-vriendelijk

Het is goed te weten dat deze geweldige driving experience een WKR-vriendelijke activiteit is. Je mag dergelijke events namelijk factureren als rijvaardigheidstraining, zodat deze Offroad experience buiten de WKR valt.

offroad-event-met-land-rovers

Meer weten over onze Offroad Experience?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van onze offroad experience? Neem dan snel contact met ons op!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens