• Nederlands

Neem zelf plaats achter het stuur Offroad Experience

Ervaar de kracht van de Landrover Defender daar waar hij thuis hoort: offroad in ruig terrein! Sailing Dutchman Events heeft daarvoor een fantastische locatie gevonden: Fürstenau, zo’n vijftig kilometer over de grens in Duitsland. Een fantastische offroad experience met een Landrover op een steenworp afstand van Nederland.

Neem zelf plaats achter het stuur
U gaat bij deze 4×4 Experience onder leiding van professionele instructeurs op pad. Gaandeweg de dag duikt u steeds dieper de bossen in. Er zijn drie tot vier deelnemers per Landrover, waarbij iedereen per toerbeurt achter het stuur zit van deze stoere offroad-wagen.

Offroad experience als incentive of bedrijfsuitje
Deze offroad-experience is bij uitstek geschikt als bedrijfsuitje of incentive: lekker met je collega’s en/of relaties door de modder baggeren!

Extra mogelijkheden
Naast het op zich al spectaculaire standaard-programma kunnen we een aantal extra’s voor u regelen, zoals ter afsluiting een rondje rijden in een originele Dakar-truck. Indien gewenst wordt dit voorafgegaan door een lezing over Dakar en alle bijbehorende avonturen door ervaren Dakar-rijders. Ook kunt u abseilen vanaf een kasteel (een van de weinige plaatsen in de wereld waar dit nog kan). Een andere mogelijkheid is een oldtimer-rally door het prachtige landschap van Twente.

100% WKR-vriendelijk
Het is goed te weten dat deze geweldige driving experience een WKR-vriendelijke activiteit is. U mag dergelijke events namelijk factureren als rijvaardigheidstraining, zodat deze Offroad experience buiten de WKR valt.

Meer weten over onze Offroad Experience?
Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van onze offroad experience? Neem dan snel contact met ons op!

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Wat dacht u van deze mogelijkheden

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Blog

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder

Mis jij je collega’s al?

Het zijn bijzondere tijden momenteel. Zo wordt, om begrijpelijke redenen, iedereen opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken, enLees verder

Bedrijfsuitje als investering

Veel bedrijven zien een bedrijfsuitje uitsluitend als kostenpost.Het goede nieuws is dat je dat ook anders kunt zien. Een uitje of evenement kan ook een investering zijn in je bedrijf..